Nå er jeg blogger på heltid

Jeg har jo jobbet på Parfymelle i over 3 år nå, men fikk for en månede siden ny sjef og alle ekstrahjelp-timene har siden det gått til de andre to ekstrahjelpene og slik det ser ut nå har jeg ikke noe mer jobb på butikken jeg har elsket å jobbe på. Kan ikke gå uten penger, og har på grunn av dette måttet avbestille både turen til Afrika til neste sommer og turen til Paris nå til nyttårsaften. Eller, kjæresteturen til Paris er ikke avlyst, bare flyttet til begynnelsen av sommeren, så vi skal reise, men forhåpentligvis har jeg funnet meg en ny jobb til da, sånn at jeg får tjent meg litt penger til turen. Når jeg er vant til å få lønninger på 6000+ er det mye gøy som må kuttes ut når lønna plutselig er 0, kan ikke betale med penger jeg ikke har. Desverre. Men turen til Afrika vil jeg gjerne ta et annet år, men i år strekker ikke økonomien til nå som jeg ikke får noe jobb på butikken jeg pleide ha fast inntekt fra.

I mellomtiden går jeg all in på bloggfronten. Har lenge hatt lyst å satse ordentlig, kjøre 100%, kvalitet og kanskje vinne tilbake tillitten til den håndfullen lesere som gav meg opp etter min håpløse periode i NYC uten data i sommer. Skal ikke legge det under en stol at det selvfølgelig er litt for å ikke gå med 0 på konto disse ukene, kanskje månedene jeg ikke har fast arbeid, men mest fordi nå har jeg faktisk tid til det. Nå har jeg tid til å satse, og den tiden skal jeg bruke! 

Jeg tenker sminketips, konkurranser, videoblogger, oppskrifter, julegavetips, DIY-tutorials, kopier stilen-innlegg og masse annet gøy! Vil virkelig prøve å få til en kvalitetsblogg dere vil besøke fordi dere vil lære noe, få nye tips og der man kan dele erfaringer i kommentarfeltet. "Denne smoothien var faktisk ikke noe god", eller, "shit så bra julegavetips!". Jeg vil prøve å finne tilbake til den bloggeren jeg var da jeg kom hjem fra California for litt over et år siden, fylt med nye intrykk og inspirasjon nok til å fylle en hel roman med blogginnlegg. 

 


Hva vil dere se mer av? Hva fenger DEG på en blogg?

16 kommentarer Skjul

Jasmin stafseth

02.12.2014 kl.08:59

Utrolig dårlig og uprofft av den nye eieren! :-(

Jeg synes videoer er gøy, og litt treningstips :D
Charlotte

02.12.2014 kl.08:59

Hei Ine Kristine! Begynte å lese bloggen din når du var på språkreise, og du var min favoritt blogg etter første besøk! Du virker som ei herlig og utrolig kreativ jente. Jeg liker godt innleggene dine. Du er utrolig flink til å ta bilder og jeg blir inspirert. Jeg elsker selv og reise og elsker å lese om når du er på tur! Håper alt går bra for deg, og det var trist å høre om jobben din! Jeg leser bloggen fast, flere ganger til dagen! Er med i hver konkurranse, (har desverre ikke vunnet noe ennå) men slutter ikke av den grunn ;) Stå på Ine! :)
INE KRISTINE

02.12.2014 kl.09:04

Charlotte: Hei Charlotte! Tusen hjertelig takk for utrolig fin kommentar, varmer det lille hjertet mitt å høre så fine ord :-) Håper du følger meg videre, og lykke til videre i konkurransene mine, du vet aldri når flaksen slår til! Stor klem <3
INE KRISTINE

02.12.2014 kl.09:05

Jasmin stafseth: Takk for tips, skal få skrevet litt om mine beste treningstips i nærmeste fremtid! :-)
sofie hansen

02.12.2014 kl.09:21

ÅÅåå så kjekt da! alltid koselig å blogge! ha en fin dag videre!

ta gjerne en titt innom min blogg!
Ida

02.12.2014 kl.09:23

Hvor er klokken din fra?

02.12.2014 kl.09:30

Kunne ønske du redigerte bildene dine lysere, de blir fort mørke.. Stå på videre :)
INE KRISTINE

02.12.2014 kl.09:34

Anonym: Setter SÅ stor pris på sånne tilbakemeldinger, så vet jeg hva dere skulle ønske jeg gjorde annerledes! Tusen takk :-)
INE KRISTINE

02.12.2014 kl.09:34

Ida: Den på bildet over her er fra Urban Outfitters, fikk den i gave fra søsteren min i fjor :-)
Tuva Skogli

02.12.2014 kl.12:01

Hei Ine☺ helt siden jeg oppdaget bloggen din gjennom Aurora når dere var på språkreise,har jeg vært fast leser. Du skriver helt utrolig bra, og du virker absolutt ikke som en person som vrir på alt og får det til å virke som du lever det perfekte liv. Du skriver så mange inspirerende innlegg, og tar super fine og profosjoneller bilder😊 veldig synd å høre om jobben, du må ha gjort en veldig god jobb ettersom du tross alt har jobbet der i 3 år!

Gleder meg til enda mer blogging, og håper du får dratt til de stedene du ønsker om ikke så lang tid. Elsker bloggen din, har faktisk fortalt moren min om hvor bra du og bloggen din er.

Stå på hilsen en ivrig bloggleser😆
nora

02.12.2014 kl.15:35

kjipt det med jobben din:(

men hva bruker du alle disse 6000 kronene til når du bor hjemme?
INE KRISTINE

02.12.2014 kl.15:46

nora: Jeg reiser veldig mye, og da går det meste til flybilletter, hotell, og lommepenger på veien. Også jobber typen i militæret og bor utenfor Tromsø, så er det noen turer dit som skal betales, også går resten til mat og abonnement på treningsenter, spotify, netflix osv.. Også selvfølgelig noen ting til meg selv i ny og ne, men det er faktisk heller sjelden jeg roter bort penger på unødvendige ting. Er nok av ting som MÅ betales selv om jeg bor hjemme. Sparer også penger, selvfølgelig, men kan ikke leve på sparekontoen min for alltid heller... Veldi kjedelig ja :-(
INE KRISTINE

02.12.2014 kl.15:47

Tuva Skogli: Hei Tuva! Så utrolig koselig å høre, fantastisk gøy å høre du har fulgt bloggen min så lenge :-) Håper du vil fortsette å følge meg videre, stoor klem til deg <3
Marie

02.12.2014 kl.16:54

Hei! Synes du virker helt super, og jeg må innrømme at jeg er fast leser! En ting som hadde vært gøy om du skrev mer om, var fletter og lignende som man kan gjøre med håret. Synes du er så flink med det, også liker jeg det veldig godt selv også :-)

02.12.2014 kl.22:30

Ååå, så dumt det med jobben! :(

Jeg har vært fast leser siden du var i USA og elsker bloggen din!
INE KRISTINE

02.12.2014 kl.22:36

Anonym: Så gøy å høre du har lest bloggen min her siden det! Veldig dumt med jobben.. Stor klem til deg <3

Skriv en ny kommentar

hits