All about brushes

//Inneholder affiliatelinker

Her kommer mine beste tips og triks, anbefalinger og favoritter innen sminkekoster, håper dere liker innlegget♥

Har dere sett den reklamen som går på TV2 for tiden - "Du ville ikke vasket oppvasken med en skitten oppvaskkost"? Vel, du ville heller ikke sminket deg med skittne sminkekoster, ville du vel? Bare tenk så mange ganger om dagen du berører hud med sminkekostene dine, også kan du tenke på at hudlaget ditt har mange millioner bakterier fra alt mulig som setter seg på ansiktet ditt i løpet av dagen. Kanskje pumper du litt foundation på hånden din før du påfører produktet i ansiktet også, så er du sikker på å få med deg bakterier fra hendene også, og der er det enda fler bakterier enn i ansiktet! Selv har jeg vært aaaalt for dårlig til å vaske mine, og det har ofte gått måneder mellom hver vask (fyskammeseg), men nå har jeg heldigvis blitt flinkere og kostene mine får den rensen de fortjener! 

Sminkekoster bør faktisk vaskes grundig hver uke, også kan man heller skaffe seg en quick change-spray som man kan bruke i ukedagene for å bedre vedlikeholde dem og holde bakteriene far far away. Bruker man dessuten f.eks en øyeskyggebørste som man vil bruke i flere farger etter hverandre kan man bruke quick change for å kjapt fjerne all farge fra kosten for å bruke den i en annen farge! Jeg anbefaler børsteshampo og Quick change fra BareMinerals, spesiallagd til sminkekoster og shampoen uten lukt, sånn at man slipper parfyme i kostene, og dermed også i ansiktet.


Børsteshampoen jeg liker best finner dere HER og quick change sprayen jeg liker best finner dere HER!

 


For en stund tilbake bestilte jeg tre sminkekoster fra Real Techniques, fra Blivakker, og disse har kjapt kommet opp i mine topp fire favoritt sminkekoster, sammen med min kjære stiplingkost fra M.A.C. Tenkte å skrive litt om de nå, så dere får et lite innblikk i hva de gjør, og hva jeg synes om de!

De fantastiske fire, - hver er de fantastisk til sitt bruk, og nå har jeg gått bra å være børsteskeptiker til å bli frelst! No more fingers in my face

Denne får dere kjøpt HER

Såkalte powder-brushes har jeg sikkert så mange at jeg ikke har telling, dette og kabukikoster går litt for det samme hos meg, selv om kabuki er litt fastere i hårene og gir bedre dekk ved f.eks mineralpudder som foundation. Denne her er skikkelig myk, og har passe lange hår til det jeg bruker den som - blending og setting brush! Jepp. Dette er kosten jeg bruker når foundation, solpudder og blush er lagt, og jeg ønsker å blende alt til et jevnere og mykere resultat. Dessuten er den perfekt til setting powder!

Love love love

Denne får dere kjøpt HER (PÅ SALG TIL 99,-)

HALLELUJAH! Endelig en perfekt blushkost, I'm in love♥ Denne bruker jeg som det den er ment til, nemlig blush! Den legger fargen fint og jevnt, og er også perfekt i fasthet for meg. Kanskje litt vel lange hår, men ikke så lange at det blir noe problem for meg! Denne bruker jeg også noen ganger til solpudder på store områder som panne, hals og kjeve, og liker den veldig godt! Tommel opp♥


Denne får dere kjøpt HER (KUN 89,-, syykt billig)

Har du hatt lyst å prøve contouring? Da er denne perfekt for deg! Denne er litt for liten for å bruke som setting brush for meg, skjønner vel helt ærlig ikke hva Real Techniques mener med at dette er en setting brush, den er jo alt for liten til det? Men til consealer og contouring av nese og små områder er den absolutt i sitt ess! Den er også supermyk, og passer perfekt under øynene mine. Min lille søte, haha, så fin og god! 

Denne får dere kjøpt på M.A.C-forhandlere!


I starten hatet jeg denne fordi jeg så ut som et piggsvin etter jeg var ferdig å påføre foundation, hårene fra kosten var igjen i ansiktet og jeg måtte bruke samtlige nye minutter på å fjerne hår fra ansiktet haha. Men etter første vask ble den good og nå sitter hårene der de skal være, - i kosten og ikke i ansiktet! Den var vel ganske dyr om jeg husker rett, men verdt invisteringen. 


Ellers liker jeg koster bedre enn fingre fordi jeg synes resultatet blir bedre, jevnere og jeg holder dessuten hendene rene. Håper dere fikk noen lure tips, og si gjerne fra om dere likte innlegget og vil ha flere slike♥

6 kommentarer Skjul

ida sophie solem

10.11.2014 kl.21:14

Kjempe bra skrevet! merket stor forskjell når jeg begynte å vaske dem for lenge siden, jeg brukte og ha masse kviser men så vart det mindre etter jeg begynte å vaske dem. :)

11.11.2014 kl.13:02

Tusen takk for råd! Dette var nyttig.:)

12.11.2014 kl.19:34

hei har elst bloggen din siden du startet å blogge.Du er en utrolig flink blogger og ikke minst pen! Jeg lurte kanskje på om du kunne lage skrivebordsbakgrunner for november og desember?
Marie

15.11.2014 kl.19:31

Hei, så bra innlegg! Jeg bare lurte på om du kunne laget et innlegg, eller i allefall svare meg her, om Estee Lauder foundationen du skrev et innlegg om for litt siden. Du virket veldig fornøyd med den, så jeg vurderer å kjøpe den selv! Men jeg lurer litt på hvordan den sitter og ser ut på huden etter noen timer, for eksempel når du kommer hjem fra skolen? Dekker den fortsatt bra og ser fin ut eller blir den kakete, veldig skinnende og mister dekkevnen? Dette ble en lang kommentar, beklager det, men håper virkelig at du kan svare! Har lyst til å kjøpe denne foundationen, men vil gjerne bli helt sikker sånn at jeg vet at den er verdt pengene! Takk på forhånd :)
INE KRISTINE

15.11.2014 kl.22:11

Marie: Heii! Den sitter VELDIG bra hele dagen. Men det beste er vel kanskje at jeg ikke blir skjollete, i det hele tatt. Huden min er veldig fet, og utover dagen skinner det gjennom, desverre, men ellers er foundationen plettfri! Litt tung på huden, men når den gjør huden så fin som den gjør er det ikke noe problem. Blir nok å kjøpe denne flere ganger!
INE KRISTINE

15.11.2014 kl.22:13

Anonym: Herregud så fin kommentar, virkelig en jeg trengte nå kjenner jeg.. Tusen takk snille du! Ja, skal lage skrivebordsbakgrunner (hehe, halvveis i måneden), det kommer! Klem til deg <3

Skriv en ny kommentar

hits