Mine favoritt hårprodukter

I dag tenkte jeg å skrive litt om de hårproduktene jeg har brukt over mange år og som jeg aldri kommer til å endre mening om, og som jeg synes er verdt å prøve ut! Alle produktene er kjøpt av egen lomme og ikke sponset på noe som helst vis. 


 

BASIC - SHAMPO OG BALSAMEnormt stor shampo HER like enormt stor balsam HER

Disse to fikk jeg tips av fiinis Aurora om å teste ut en stund før vi reiste til California i fjor, og siden prisen er latterlig bra på blivakker tenkte jeg - hvorfor ikke? Shampo og balsam med 250ml i på matbutikken til 50 kroner flaska blir jo å koste det samme som 750ml shampo og balsam til under 150 kroner på nett, med gratis frakt. Så med tanke på den heeeerlige opplevelsen man får med TIGI-shampoene i forhold til 50-kroners flaskene på butikken er absolutt verdt det.

De lukter faktisk så digg at jeg ikke kan beskrive det, og innholder diamantstøv, champagne og masse annet sykt og er virkelig luksus for håret! Dessuten blir håret RENT, som jo i bunn og grunn er det viktigste. Designet er jo også veldig fresht, og alt i alt er det god grunn for at disse to har blitt mine favoritter i dusjen. Blivakker er desverre utsolgt for settet der man kan kjøpe både shampo og balsam til 279 eller noe (I know, SYKT billig), men de selger de separati til kun noen mynter mer. Verdt å prøve!

 

EKSTRA LUKSUS - PLEIE, BESKYTTELSE OG MUST-HAVES


Redken hårkuren var det egentlig mamma som kjøpte, hehe, og siden jeg ikke klarte motstå fristelsen til å teste den ut gjorde jeg det, og ble frelst! Denne her trekker virkelig inn i håret, og gir samtidig litt beskyttelse mot varmeredskaper. Super å bruke en gang i uken når håret trenger ekstra pleie!

Alterna varmebeskyttende krem HER Verdens beste hårkur for oss som bruker stylingredskaper HER (Satt ned fra 419,-, til 229!!) Varmebeskyttende spray HER Define tørrshampo HER. For veeel ett år siden kjøpte jeg Alterna's bamboo heat protector og skrev ett innlegg om den HER, og har siden det brukt den etter hver eneste dusj! Denne lukter også godt, og skal begytte håret mit varme opp til 220 grader, noe som passer meg perfekt. Bestilte den fra utlandet og fikk den derfor til en rimelig penge i forhold til hva den ville kostet i Norge!

Så var det varmebeskyttende-spray fra merket Gun-Britt! Denne kjøpte jeg på Matas i København, og var skikkelig skeptisk. Jeg er desverre automatisk skeptisk når det ikke er merker jeg har hørt om tidligere, og 'Gun-Britt' høres jo ikke akkurat dritbra ut om dere skjønner hva jeg mener, men gav det en sjangse! Og det var ikke før denne jeg virkelig innså hva en varmebeskyttende egentlig gjør. Etter noen spray med denne er det som et tyyynt lag legger seg utenpå hårtuppene mine, som gjør at det føles som jeg ikke bruker stylingapparat på håret men på laget utenpå. Og håret blir virkelig såå glatt og fint! Det eneste med denne er at den ikke lukter noe godt, men den funker så bra at jeg bare bruke den likevel. 

Til sist er det tørrshampo fra Define! Denne får du på de fleste matbutikker, og koster bare 79. Av alle de forskjellige tørrshampoene jeg har brukt er denne den beste, men desverre den som går fortest tom.. det er litt kjedelig. Men den gjør det en tørrshampo skal gjøre, lukter egentlig ingenting, veldig standard, og er fast inventar på badet mitt! 


Bruker du noen av de samme tingene?

5 kommentarer Skjul

Monica Lindstad

20.10.2014 kl.18:51

Så mange fine produkter! Har faktisk vurdert å prøve den shampooen og balsamen :)
Diman Dilir

20.10.2014 kl.22:24

så fint!

21.10.2014 kl.01:33

Åneeei, ikke blivakker!! de bruker paralellimport, og sender ofte ut fake/utgåtte hårprodukt. Mulig du ikke har merket det, men selv om produktet ser og lukter greit, kan det inneholde farlige kjemikalier som ikke er godkjent i Norge.. Jeg gikk fra fine krøller til afrofrizz med "joico" sin hårkur fra blivakker. En annen gang var jeg heldig, men om produktet var ekte vet jeg ikke.. Utgått var det vertfall, for det hadde klumpet seg veldig. En annen jeg vet om som bestilte fra blush/blivakker (samme konseptet, husker ikke hvilken av de), fikk sjampo med blekemiddel i. Sier seg selv at det ikke var helt greit for håret hennes...

Uansett! Man drar ikke i blomsterbutikken for å kjøpe briller når man har brillebutikk :) Derfor bør man holde seg til frisørsalonger når det kommer til frisørprodukter. De selger andre ting som også er fake, men hårproduktene regjerer når det kommer til lureri fra blivakker sin side! Er jo en grunn til at produktet selges billigere enn innkjøpsprisen for frisørsalonger. Gå til hvilken som helst frisør og spør:)

Bare et tips altså :D
vallee

25.10.2014 kl.00:44

Hei! Hadde satt pris på om du ikke hadde fjernet navnet mitt fra hvem designet er laget av :-)
INE KRISTINE

27.10.2014 kl.13:35

vallee: Har redigert på designet mitt selv så mye at det omtredt er ugjennkjennelig fra utgangspunktet jeg brukte fra deg, så tenkte det ikke spilte så stor rolle! Men nå har jeg ordnet det! :-)

Skriv en ny kommentar

hits