50 spørsmål

 

 

1. Hvor gammel er du om fem år?  Da er jeg 23 år, tenk det, voksen!

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Hm, klassen min og lillebror.

3. Hvor høy er du?  165, ikke det høyeste strået på åkeren med andre ord, men det går fint! Har fortsatt troa på å våkne opp 5 cm høyere hver morgen, det har bare ikke skjedd enda. 

4. Hvilken film så du sist? Kon-Tiki, for femte gang haha, blir like forelska i verden hver gang jeg ser filmen, og vil helst ut å reise med en gang!

5. Hvem ringte du sist? Mami

6. Hvem ringte deg sist? En dødsirriterende telefonselger

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Vi skal IKKE ha nå katt!!!!!!" haha

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Foretrekker sms, har vel utviklet en slags form for telefonangst opp gjennom årene og blir stressa, får dobbelt så rask puls og blir skikkelig usikker hver gang jeg ringe noen (bortsett fra nærmeste familie da, selvfølgelig). Men det går som regel bra og har forsåvidt aldri hatt noen traumatisk telefonopplevelse så skjønner ikke helt hvor det kommer fra. 

9. Hva er ditt favorittsted? Top of the rock i New York ved solnedgang, Pier 39 i San Francisco ved soloppgang og hytta til bestefar ved liljtvatnet på sommeren (det tror jeg ikke ble helt gramatisk rett). 


10. Hvilket sted foretrekker du minst? Oh-hey, det er nok på generelt alle flytoalett, i kø og over spybøtta. 

11. Når så du moren din sist? I morges, rett før hun sprang ut døra og dro på jobb! 

12. Hvilken øyefarge har du? Blå.

13. Hvilken julesang er din favoritt? When you wish upon a star av Kurt Nilsen, og alle Michael Bublé's julesanger!

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift og har vært det i 11 år nå, hurra for kjærligheten!

15. Når våknet du i dag? 07:00, men klarte ikke forlate varmen under dyna før et kvarter senere

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Er gift, har barn, jobber som sjef for Statoil og bor i drømmehuset et sted jeg er lykkelig! Haha, blir gøy å se tilbake på dette om 10 år nå da.

17. Hva skremte deg om natten som barn? Haha, hadde faktisk et mareritt der jeg drømte at jeg våknet og at det satt en enorm frosk med huggtenner oppå dyna mi. Dette er den første drømmen jeg husker, og mamma har fortalt at jeg hylte så hele huset hørte det, og hun kom løpende inn på rommet der lille meg satt sammenkrøpet i et hjørne av senga og pekte på frosken mamma ikke kunne se. Også var jeg redd for flaggermus i gardinene, men det er jo en klassiker!

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? DENNE hahaha, herregud, er det mulig

19. Hva er din beste egenskap? Jeg er kreativ, positiv og sjelden sint!

20. Hva er din verste egenskap? Når jeg først er sint er jeg veldig sint, og ofte sint lenge.. også ødelegger jeg alt jeg tar i, det er en ond forbannelse jeg har slitt med ganske lenge. 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Det kommer alt ann på temperaturen, nå på høsten/vinteren er det ofte kaldt ute og siden jeg måå ha vinduet oppe når jeg sover blir det best med pysj eller en t-skjorte å sove i! Men på sommeren sover jeg aldri med klær, det blir rett og slett for varmt. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? 2.

23. Hva er det rareste du har spist? Hm.. Blekksprut? 

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar, min kjære Macbook Pro har holdt ut siden konfirmasjonen min!! Tenk det, det er valuta for pengene. 

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker. Den beste følelsen er helt nye (hvite) ankelsokker på nydusja føtter, mmm luksus. 

26. Hva hører du på akkurat nå? Julesanger haha, klarte ikke dy meg når jeg skrev om Michael Bublé litt lenger opp.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Jeg er faktisk ikke SÅ glad i iskrem, men liker veldig godt frozen yogurt (med masse digg sjokolade, bær og candy oppå) og snickersis. 

mmm, sjekk så digg isen min til venstre ser ut

28. Hviken dessert er din favoritt? Blåbærpai med vaniljeis eller sjokoladefondant med jordbær og vaniljeis! 

29. Den største premien du har vunnet? Deeet må vel være turen min til New York i sommer♥ Eller iPad'en jeg vant i vår, den er jeg også ganske fornøyd med å ha klart å vinne

30. Liker du kaffe? Ikke svart kaffe nei, så voksen er jeg enda ikke. Kanskje like greit, så holder tennene mine seg hvite! 

31. Hva drikker du helst til frokost? Juice♥ eller iskaffe!

32. Hvem var din favorittlærer på ungdomsskolen? Geir gjorde livet gøyere, Berit var bare generelt super og Siri på mat og helse er den skjønneste dama jeg vet om her i verden. 

33. Kan du spille poker? Ja'a, men om den varianten jeg kan er helt riktig etter boka er jeg ikke sikker på. 

34. Hva har du spist i dag? I dag har jeg spist havregrøt til frokost og tapas til lunsj/middag, og nå hører jeg magen rumler etter påfyll så må snart gå å spise noe mer! 

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Thor Heyerdahl og Martin Luther King Jr. 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? P3

37. Vil du ha barn? Ja det vil jeg, men ikke enda.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Haha, ville være løgn å si jeg kan fransk, men har hatt det på skolen i snart tre år så på papiret skal jeg kunne det. Også forstår jeg en god del dansk og svensk! 

39. Sover du på en spesiell side? Om dette spørsmålet refererer til side av sengen, sover jeg alltid på venstre side (ytterst)! Men om spørsmålet spør om sovestilling bytter jeg mellom å sove på høyre og venstre side av kroppen, men alltid på siden, ligger aldri på ryggen.

40. Foretrekker du havet eller basseng? 

Basseng for å slippe sand i trusa, stivt saltvannshår og hai! Men samtidig er strender noe av det fineste jeg vet, og man blir mye brunere på stranden enn ved bassenget, så pleier variere når jeg er ute på reise til varmere strøk.

41. Hva bruker du helst penger på? Reiser, gaver eller sminke!

42. Eier du dyrebare smykker? Dyrebare i verdi for meg, som gullsmykker jeg fikk til dåpen min og sånn, men ikke så veldig dyre i pengeverdi, nei. 

43. Hva er ditt favoritprogram på tv? SOLSIDAN

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jobbe, gå bøssebærer med russen for TV-Aksjonen og ta resten litt som det kommer! 

45. Kan du stå på slalåm? Jaa, elsker slalom og gleder meg SÅ mye til vinteren bare på grunn av at det betyr alpintid♥

46. Hvordan imponerer man deg? Det var egentlig et veldig vanskelig spørsmål, tror egentlig ikke jeg vet det før jeg har blitt imponert. Blir fort imponert av folk som kan mye, vet mye eller har mye erfaring her i livet!

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen?  Den standardtonen Apple har, men har nesten alltid på mobilen på lydløs, så hører egentlig aldri når den ringer før jeg ser det står tapt anrop på skjermen.. 

48. Fortell 3 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg? Jeg skal reise til utlandet denne måneden men kan ikke fortelle hvor, jeg ville bli popstjerne da jeg var liten og søkte faktisk musikk, dans og drama-linjen på Charlottenlund etter ungdomsskolen, men dro ikke fordi det ble så dyrt å bo på hybel (takk gud for det). 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Neglelakken min

50. Er du sosial? Ja, det vil jeg si at jeg er. Er utadvendt og elsker å bli kjent med nye mennesker, men er også av typen som lett kan være for meg selv og elsker å være alene. Men klarer ikke å være alene fryktelig lenge, må ha noen å snakke med haha

8 kommentarer Skjul

Amalie

13.10.2014 kl.20:43

må bare få sagt at jeg virkelig elsker bloggen din! Du har så mange morsomme og varierte innlegg som er veldig gøy å lese. Hver gan jeg går inn på bloggen din håper jeg du har kommet med et nytt innlegg. Kunne du ha laget et innlegg med dine favoritt-apper? Og en romvideo? det hadde vært veldig gøøy!
INE KRISTINE

13.10.2014 kl.20:49

Amalie: ååå denne oppmuntringen trengte jeg! Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre <3 Ja det skal jeg få til! Romvideo har jeg allerede lagd, den finner du her: http://youtu.be/4iweyjveGYU :-)
Caroline

14.10.2014 kl.07:36

"Vi skal IKKE ha nå katt!!!!!!"

:( :( :( </3 </3 :( :( :(
INE KRISTINE

14.10.2014 kl.10:54

Caroline: haha vi ska det, ho bare veit det ikke enda
fjump

14.10.2014 kl.17:49

Da du var på din språkreise i California, hvor lenge var du? Og hvor mye betalte du for den turen? Sov du på campus eller studenthjem?

hvordan fikk du deg venner? Har utrolig lyst å dra! Er liveredd for å ikke få meg venner om jeg skal dra!
INE KRISTINE

14.10.2014 kl.17:57

fjump: Jeg var i 4 uker, og hele turen (med lommepenger og utflukter) ble 70.000 kroner. Campus og studenthjem er det samme, men et andrevalg var å bo til vertsfamilie! Jeg derimot bodde på campus :-) Man får se alle som har bestilt tur inne på my.ef.no, der kan man snakke med de andre og bli venner på facebook! Så man er garrantert å 'ikke reise alene' :-)
fjump

14.10.2014 kl.18:05

Husker du cirka hvor mye du betalte for turen uten lommepenger utflukt osv? Fikk du noe støtte av noe slag? eller måtte du betale alt selv?
INE KRISTINE

14.10.2014 kl.22:54

fjump: 40.000kr ca, og nei fikk ikke noe støtte nei, jobbet ett år og sparte opp til å betale alt selv :-)

Skriv en ny kommentar

hits