Tutorials for høsthår

God søndag♥

Med høsten følger kulda, og med kulda følger strikkegensere og skjerf, og til strikk synes jeg det er finest med fletter! Derfor har jeg samlet noen av mine favoritt-hårfrisyrer til høsten i dette innlegget, steg for steg så dere kan se hvordan jeg lager de! Håper dere liker de, si gjerne fra om dere vil ha flere slike innlegg♥

 1. Start med å gre gjennom håret slik at du ikke får problemer underveis i flettingen, her er jeg ferdiggredd og klar for å starte! // 2. Del håret inn i tre like store tjafser framme ved hårfestet i pannen, og flett en standard pariserflette der du hele tiden drar inn hår fra sidene nedover fletten. // 3. Når du kommer til midt på bakhodet slutter du å dra inn hår fra sidene, og fortsetter med de tjafsene hår du har. // 4. Fortsett hele veien ned og fest med et gummistrikk! Avslutt med en spray hårspray og voila! :-)

 

 


1. Start med ferdiggredd hår for å unngå problemer med floker underveis. // 2. Finn skillet ditt og start med en tynn pariserflette intill hårfestet. Pass på å dra med like store mengder hår for en jevn tykkelse på fletten. // 3. Flett hele veien ned men slutt å dra med hår når du kommer til øret. Fest med gummistrikk! // 4. Spray med hårspray og ferdiig! 

 

 

1. Gre alt håret til den siden av hodet du vil fletten skal ligge, del håret inn i tre like store tjafser og start med en vanelig standardflette. // 2. Flett helt ut til tuppene og fest med et gummistrikk! // 3. Dra forsiktig ut små deler av fletten for å få en mer 'messy' og avslappet look. 4. Avslutt med hårspray og ferdig! 

 


1. Gre alt håret til en side av hodet, for å holde det på plass mens du fletter kan det være nødvendig å holde hodet på skakke. // 2. Begynn å flett pariserflette så langt nede ved øret du kommer, dette kan være litt trøblete men tålmodighet og øvelse gjør mester! 3. Fortsett pariserfletten ved hårfestet // 4. Når du kommer til øret må du passe på å flette stramt for at fletten skal holde seg fast. 5. Fortsett fletten helt ut i tuppene, men slutt å dra med hår når du kommer til øret. // 6. Legg fletten rundt og opp dit du startet å flette, fest med noen fliseklemmere og hårspray! // 7. Resultatet bake // 8. Resultatet fremme!

 

 


1. Denne starter du på samme måte som crownbraid, ved å gre alt håret til én side og starte en pariserflette ved øret. // 2. Fortsett fletten langs hårfestet, men stopp like etter du har flettet forbi øret. // 3. Dra fletten ned og under håret, fest det bak øret med noen fliseklemmere og hårspray! //. 4. Resultatet!


Hvilken look likte dere best?

5 kommentarer Skjul

Hege Knudsen

12.10.2014 kl.10:25

Crownbraid var sykt stilig! :)
Oda

12.10.2014 kl.17:02

Jeg likte alle! Kommer nok til å bruke en av disse:)
Synnøve

12.10.2014 kl.23:59

herregud så pen du er !!
INE KRISTINE

13.10.2014 kl.20:54

Synnøve: Tusen takk snille deg <3
Cassandra Lea

20.10.2014 kl.00:13

ææ så pen du e!!

Skriv en ny kommentar

hits