Deres flaue øyeblikk

 

"Det var når jeg var liten. Rundt ti år. Jeg skulle hoppe på ryggen til pappa når jeg balanserte rundt på en fontene. I det jeg hoppet på han så jeg pappa stå litt lengre bort og jeg hadde da hoppet på feil mann. Flaut.."

 

"Var alene hjemme hos kjæresten, og hadde bestilt pizza. De kunne ikke levere før om en time, så jeg gikk ned til en venninne og gikk tilbake litt før pizzaen kom. Da fikk jeg ikke opp døren til huset, hadde nøkkel og alt, men døren var ganske vanskelig. Pizzamannen kom, og han prøvde også å få opp døren, men uten hell. Pengene var jo inne, så ingen av oss kunne gå noe sted, haha... Så måtte jeg få venninnen min til å kjøre opp og åpne den for meg, siden hun hadde klart det tidligere. Det var så utrolig flaut å stå der alene med pizzamannen mens hun var på vei, for det tok sikkert 5 minutter. Haha, uff. Hun fikk den opp med en gang, og jeg fikk betalt, men nå har jeg iallfall lært meg hvordan døren fungerer :p"

 

"Når jeg fant et nyydelig skjerf i butikken, prøvde det på å var såå fornøyd... Helt til en dame kom bort til meg og spurte hvorfor jeg hadde på meg skjerfet hennes, som hun hadde lagt på siden imens hun prøvde noe annet. Jeg så ut som et spørsmålstegn og hun måtte rope det høyt, før jeg forstod hva hun mente (musikken i butikken var veldig høy)"

 

 

"Jeg skulle ta en manikyr i USA. Og når jeg skulle sette meg ned i stolen, klarte jeg å bomme på stolen sånn at jeg falt rett på rompa og skjøv stolen bakover. Og bak meg var det en hylle med kroppsskrubber i glasskrukker som jeg nesten knuste i fallet. Hele neglesalongen så det og etterpå mens jeg fikk neglene lakket snakket de som jobbet der snakket og lo masse på japansk og skulte på meg sykt stygt. Jeg døde av flauhet hahah"


 

"Jeg og to venninner var på en Strand i sommer. Der var det en brygge, og vi er såpass badedyr at vi badet hele tiden. På stranden var det mange bekjente, og deriblant, noen eldre, kjekke gutter. Vi hadde planer om å ta i ekstra stor fart fot å imponere de andre. Men ca 1,5 meter før jeg skulle ta sats og hoppe, klarer jeg å skli på den våte bryggen. 50km/t sklir jeg altså bortover bryggen på rumpa, og ut i vannet før jeg klarer å oppfatte det som faktisk var skjedd. Jeg husker at jeg ble så flau at jeg ville drukne meg selv. Venninnene mine lo som bare det, og de kjekke guttene som sto 2 meter unna ble sjokkert og brøt ut i later. Alle på hele stranden hadde fått med seg fallet mitt, og jeg var fast bestemt på at jeg skulle hjem med en gang."

 

"Jeg var med pappa *navn* og *navn* til Nordby i Sverige for og handle inn masse mat. Jeg var rundt 10 år og var ganske aktiv av meg. Slo hjul ned gå gata i hjembyen, sto på henda over alt til en hver tid. Jeg så en høy hylle i butikken i Sverige som det var plassert uendelig mye krydder på. Sånne små glass med pepper, salt osv ++ mye mer. Jeg presterte og klatre opp i denne hylla. I det jeg merka at det begynte og vaie fikk jeg helt panikk. Det endte med at hele hylla raste sammen og det lå uendelig mye krydder rundt på gulvet, knust glass og en folkemengde samlet seg rundt for og se. Ble så flau at jeg ville løpe bort, ut og helt hjem til Norge igjen. ALDRI MER"

 

"På Valentinsdagen for noen år siden, bestemte jeg meg for å gi Valentinskort til en gutt jeg likte. Det var et rødt, hjerteformet, hjemmelaget kort. Da jeg kom på skolen den dagen var han syk, så etter skolen gikk jeg hjem til ham for å gi kortet. Da jeg sto utenfor huset hans, kom akkurat faren hjem fra jobb, og jeg spurte om han kunne gi Valentinskortet til sønnen. Han sa ja, og jeg sa at han for alt i verden ikke måtte si at kortet var fra meg - noe han lovet!

 Noen timer etterpå sendte jeg en melding på mobilen til ham der det sto: "Fikk du kortet? Hilsen en hemmelig beundrer."

 

 Dagen etter var han på skolen og kom bort til meg og sa: "Glemte du at jeg kunne se hvem som hadde sendt meldingen eller?" Det hadde jeg jo ikke tenkt på?. :P"

 

"Det var en fest for noen helger siden, hvor jeg og en kompis av meg var på. Vi hadde litt mye å drikke, og vi syntes det nesten var for mange inne i huset, så vi bestemte oss for å gå ut. Jeg husker ikke hvordan dette skjedde, men plutselig lå vi i en hage, noen hus bortenfor selve festen. Vi koste oss der for å si det fint, og i mens jeg gjør det, hører jeg en latter. Der står det en mann i førtiårene og sier: "så hyggelig at dere koser dere i min hage! Jeg tror den festen der borte er over, så det er kanskje best dere drar hjem?". Jeg aner ikke hva vi svarte, eller hvordan vi kom oss bort derfra, men det er det flaueste jeg har vært med på i hele mitt liv!" (Den orginale kommentaren er delvis sensurert med tanke på yngre lesere men poenget kommer frem forde, og herreguuud hahaha jeg ler)

 


Tror ikke dette innlegget behøver at jeg sier så mye annet, historiene deres er jo hysterisk morsomme i seg selv og jeg skal definitivt kjøre slike innlegg flere ganger! Flere enn meg som måtte trekke på smilebåndet?

3 kommentarer Skjul

andelly

21.09.2014 kl.12:05

Hahaha! Så mye morsomt og flaut, uff x) egentlig genialt med slike innlegg siden det er veldig interessant å lese ;P
Monica Lindstad

21.09.2014 kl.15:47

Elsker slike innlegg! så morsomt og lese :)
Siri

21.09.2014 kl.21:05

Hahaha så mye flaut folk opplever! Morsomt å lese!

Skriv en ny kommentar

hits