I challenge you

Mange bloggere inkludert meg selv har hatt runder med sånne innlegg der dere lesere kan skrive inn hemmelighetene deres, også publiseres dem anonymt! Men nå tenkte jeg å ta en litt gøyere vri på den! Denne gangen vil jeg at dere skal skrive det gøyeste/flaueste/kleineste som noen gang har hendt dere. Så publiserer jeg alle historiene deres, så får vi oss en god latter og bra start på helga :) Det er selvfølgelig lov å være anonym om dere vil! Jeg skal starte showet med å fortelle noe sykt som skjedde på jobben min i forrige uke!


Måtte ha et bilde, og siden innlegget handler om gøye ting tok jeg likegodt dette for her hadde vi det virkelig gøy!

Okei. Listen up! Det kom en kunde inn i butikken, jeg sier selvfølgelig ikke navn, først og fremst fordi det ville vært å bryte taushetsloven, og for det andre fordi jeg ikke aner hvem denne mannen er (sistnevnte gjør det kanskje vanskelig å avsløre hvem der er uansett, men anyways.). Men kunden var rundt 25-30 år, ish. Jeg spurte selvfølgelig om han trengte hjelp med noe siden han sto med tomt blikk inn mot dameparfymehyllene våre og så ganske lost ut.

Mannen sier: Har dere denne? 

...og holder mobiltelefonen sin med bilde av en dameparfyme opp mot meg.

Jeg sier: Ja, det har vi! Men vi har forskjellige typer av samme parfyme og de ser ganske like ut, husker du hva denne du vil ha heter?

Mannen sier: Nei, men jeg har et annet bilde av flasken, der står det kanskje... (Han begynner å fikle med mobiltelefonen sin)

OGSÅ BLAR HAN FEIL VEI I KAMERARULLEN!! (I KNOW, jeg hadde fått panikk) og opp lyser et bilde av intet mindre enn hans egne edle mannedeler. Jeg kan love dere, utrykket "å ville synke i jorden" kunne ikke passet han bedre. Han ble flau, og jeg ble SÅÅ full av latter, skulle ikke klart å holde meg helt til parfymen var betalt og mannen var ute av butikken! Det er faktisk det sykeste jeg noen sinne har opplevd på jobb, og jeg måtte smile resten av dagen, og brøt tilfeldig ut i latter regelmessig frem til jeg la meg til å sove, bare fordi ansiktsutrykket hans poppet opp i hodet mitt med jevne mellomrom! Hahaha, herregud stakkars mann. Han skyntet seg selvfølgelig å bla tilbake i kamerarullen, og jeg tror han hadde et håp om at jeg ikke fikk med meg hva han nettopp hadde eksponert til offentligheten, men han kunne nok se i øynene mine at jeg hadde fått med meg hver eneste pixel av mobilbildet. Gøy dag på jobb!

 

Så nå lurer jeg på, hva har dere på lager av morsomme opplevelser?

9 kommentarer Skjul

19.09.2014 kl.18:45

Hahaahahah, ler meg ihjel! Herregud, så flaut!

Blir sjeldent flau, egentlig, men har en opplevelse jeg aldri glemmer :p

Var alene hjemme hos kjæresten, og hadde bestilt pizza. De kunne ikke levere før om en time, så jeg gikk ned til en venninne og gikk tilbake litt før pizzaen kom. Da fikk jeg ikke opp døren til huset, hadde nøkkel og alt, men døren var ganske vanskelig. Pizzamannen kom, og han prøvde også å få opp døren, men uten hell. Pengene var jo inne, så ingen av oss kunne gå noe sted, haha... Så måtte jeg få venninnen min til å kjøre opp og åpne den for meg, siden hun hadde klart det tidligere. Det var så utrolig flaut å stå der alene med pizzamannen mens hun var på vei, for det tok sikkert 5 minutter. Haha, uff. Hun fikk den opp med en gang, og jeg fikk betalt, men nå har jeg iallfall lært meg hvordan døren fungerer :p

19.09.2014 kl.20:50

Når jeg fant et nyydelig skjerf i butikken, prøvde det på å var såå fornøyd... Helt til en dame kom bort til meg og spurte hvorfor jeg hadde på meg skjerfet hennes, som hun hadde lagt på siden imens hun prøvde noe annet. Jeg så ut som et spørsmålstegn og hun måtte rope det høyt, før jeg forstod hva hun mente (musikken i butikken var veldig høy)

Haha :Ppp

19.09.2014 kl.21:19

Her er min historie:

Jeg skulle ta en manikyr i USA. Og når jeg skulle sette meg ned i stolen, klarte jeg å bomme på stolen sånn at jeg falt rett på rompa og skjøv stolen bakover. Og bak meg var det en hylle med kroppsskrubber i glasskrukker som jeg nesten knuste i fallet. Hele neglesalongen så det og etterpå mens jeg fikk neglene lakket snakket de som jobbet der snakket og lo masse på japansk og skulte på meg sykt stygt. Jeg døde av flauhet hahah

19.09.2014 kl.23:38

Det var når jeg var liten. Rundt ti år. Jeg skulle hoppe på ryggen til pappa når jeg balanserte rundt på en fontene. I det jeg hoppet på han så jeg pappa stå litt lengre bort og jeg hadde da hoppet på feil mann. Flaut..

20.09.2014 kl.10:07

Jeg og to venninner var på en Strand i sommer. Der var det en brygge, og vi er såpass badedyr at vi badet hele tiden. På stranden var det mange bekjente, og deriblant, noen eldre, kjekke gutter. Vi hadde planer om å ta i ekstra stor fart fot å imponere de andre. Men ca 1,5 meter før jeg skulle ta sats og hoppe, klarer jeg å skli på den våte bryggen. 50km/t sklir jeg altså bortover bryggen på rumpa, og ut i vannet før jeg klarer å oppfatte det som faktisk var skjedd. Jeg husker at jeg ble så flau at jeg ville drukne meg selv. Venninnene mine lo som bare det, og de kjekke guttene som sto 2 meter unna ble sjokkert og brøt ut i later. Alle på hele stranden hadde fått med seg fallet mitt, og jeg var fast bestemt på at jeg skulle hjem med en gang.
kleint på nordby

20.09.2014 kl.15:17

Jeg var med pappa *navn* og *navn* til Nordby i Sverige for og handle inn masse mat. Jeg var rundt 10 år og var ganske aktiv av meg. Slo hjul ned gå gata i hjembyen, sto på henda over alt til en hver tid. Jeg så en høy hylle i butikken i Sverige som det var plassert uendelig mye krydder på. Sånne små glass med pepper, salt osv ++ mye mer. Jeg presterte og klatre opp i denne hylla. I det jeg merka at det begynte og vaie fikk jeg helt panikk. Det endte med at hele hylla raste sammen og det lå uendelig mye krydder rundt på gulvet, knust glass og en folkemengde samlet seg rundt for og se. Ble så flau at jeg ville løpe bort, ut og helt hjem til Norge igjen. ALDRI MER
Marlene

20.09.2014 kl.16:28

Uff! :P

På Valentinsdagen for noen år siden, bestemte jeg meg for å gi Valentinskort til en gutt jeg likte. Det var et rødt, hjerteformet, hjemmelaget kort. Da jeg kom på skolen den dagen var han syk, så etter skolen gikk jeg hjem til ham for å gi kortet. Da jeg sto utenfor huset hans, kom akkurat faren hjem fra jobb, og jeg spurte om han kunne gi Valentinskortet til sønnen. Han sa ja, og jeg sa at han for alt i verden ikke måtte si at kortet var fra meg - noe han lovet!

Noen timer etterpå sendte jeg en melding på mobilen til ham der det sto: "Fikk du kortet?

Hilsen en hemmelig beundrer."

Dagen etter var han på skolen og kom bort til meg og sa: "Glemte du at jeg kunne se hvem som hadde sendt meldingen eller?" Det hadde jeg jo ikke tenkt på?. :P

21.09.2014 kl.10:10

Blir egentlig nesten aldri falu av noe, men dette er det kleineste jeg noen gang har opplevd!

Det var en fest for noen helger siden, hvor jeg og en kompis av meg var på. Vi hadde litt mye å drikke, og vi syntes det nesten var for mange inne i huset, så vi bestemte oss for å gå ut. Jeg husker ikke hvordan dette skjedde, men plutselig lå vi i en hage, noen hus bortenfor selve festen. Jeg sugde han, og i mens jeg gjør det, hører jeg en latter. Der står det en mann i førtiårene og sier: "så hyggelig at dere koser dere i min hage! Jeg tror den festen der borte er over, så det er kanskje best dere drar hjem?". Jeg aner ikke hva vi svarte, eller hvordan vi kom oss bort derfra, men det er det flaueste jeg har vært med på i hele mitt liv!

22.09.2014 kl.23:57

Jeg barberte mine ladyparts i dusjen vi har nede på vaskerommet (har den for meg selv), og døra der er alltid litt vrien. Selvfølgelig slos døra opp, og der pappa inn mens jeg satt på rumpa i dusjen og skrævet fremme med en lilla avlang ting i hånda jeg fortet meg å gjemme....... Var rask med å rope ut at det var opptatt, for å si det sånn. Han jobber offshore, og han turte ikke si hadet til meg når han dro på jobb for å være der i to uker samme kveld..

Skriv en ny kommentar

hits