What's in my handbag?

Har aldri tidligere vært en typisk veskejente, men fylt jakkelommene mine til randen med det jeg må ha med meg til steder, men når jakkelommene begynte å revne i sømmene fordi de var så slitte fant jeg ut at siden jeg egentlig synes vesker er dødsfint måtte jeg enkelt og greit lære meg å gå med veske. Så kjøpte jeg en kjempefin veske fra MAANI by Adax, men den fikk jeg ikke plass til alt jeg ville ha med meg, så etter å ha tøyd den til randen av hva den fikk plass til fant jeg ut at det var på tide med en større veske.

Synes egentlig Michael Kors Jet set veskene er perfekte i størrelse, form og utseende, men, alle har den. Og siden de andre veskene jeg liker koster en kvart årslønn kjøpte jeg heller denne fine til en rimelig penge! Veldig fornøyd, og får nå plass til alt jeg vil. Og når jeg er ute på reise kan jeg lett rulle ned en varm genser, kamera og iPaden min uten at man engang merker at den fylles mer opp, haha! Den er enorm, og jeg elsker det :)  Så her kommer et innlegg med hva jeg pakker ned i veska mii!

Rescuebag med alt av nødvendige touch-up sminkesaker, min fine lommebok fra Michael Kors, solbrillene mine fra Prada (har de vanligvis i case, men kunne ikke finne det når jeg skulle ta bilder..) En stygg men nødvendig paraply fra Tiger i København, og drikkeflaske fra Victoria's secret! Og i lommene dere ikke kan se hva innholder, har jeg alltid paracet, ibux, lepomade, earpods, nøkkelknippe og hårstrikker!


Dette er innholdet i rescuebagen min! Så blogger som jeg er må selvfølgelig alle produkter matche

1. Highlighting concealer, Touche Èclat #2 - YSL // 2. Blush #Malice - Chanel // 3. Leppestift, Rouge Coco shine #87 - Chanel // 4. Eyeliner, Magic Marc'er precision pen #black - Marc Jacobs // 5. Foundation, Perfection lumière velvet #20 beige - Chanel // 6. Leppestift, Lustre #Plumful - M.A.C // 7. Finishing powder, Sheer Finish Pressed Powder #Soft sand 5 - Bobbi Brown

Har du noe av det samme i din veske?

5 kommentarer Skjul

Nina Maria

14.09.2014 kl.17:54

Alltid kjekt å lese slike innlegg, og fin veske :)
Emilie i Irland

14.09.2014 kl.23:40

Vi har samme paraply, haha :)
INE KRISTINE

14.09.2014 kl.23:46

Emilie i Irland: Haha, åå gøy!
INE KRISTINE

14.09.2014 kl.23:46

Nina Maria: Tusen takk :D
Tina

16.09.2014 kl.14:36

Ohh i have the same bag!!! <3

Skriv en ny kommentar

hits