Produktanbefaling - Nivea Lip Butter

God morgen!

Er det noe jeg er anhengig av er det noe å ha på leppene, fukt rett og slett, ellers får jeg noia. Det er så enkelt at jeg ikke takler tørre lepper, og synes dessuten det ser mye freshere ut med et lag leppomade, og har derfor testet ut en god del forskjellige gode og dårlige leppomader opp gjennom tidene - for å si det sånn. Så nååå tenkte jeg å tipse dere om mine favoritter av alle de jeg til nå har testet i livet :)

 Sånn ser Blueberry Blush ut på leppene, nesten helt uten farge, lukter faktisk hjemmelagd blåbærsyltetøy (!!) og konsistensen er lett og ikke klisjete som mange andre leppeprodukter fort kan bli. Men selv om den er lett betyr det ikke at den forsvinner fort. Jeg tar på meg et tynt lag når jeg starter på jobb etter skolen, og da sitter det enda på litt produkt når jeg er ferdig og skal stenge butikken klokken syv! Vanilla lip butter'en lukter som sånne deilige vanilje duftelys, og har konsistens og varighet som blueberry. Produktene passer også veldig godt i veska, lomma eller pengeboka, da de er nette og små. Dessuten koster de bare 39,- i butikk, og fås kjøpt på Vita, Cubus og andre drugstorebutikker, billig og bra, det liker jeg!

Veldig fornøyd med disse altså, thought I just let you know♥

 

 

Har du testet disse før? Hva er ditt favoritt leppeprodukt?

4 kommentarer Skjul

Carro

11.09.2014 kl.10:02

Æsj haha nivea....
Stine

11.09.2014 kl.13:05

Jeg er så avhengig av leppepomade som det går ann å bli og har tester ut alt som er på markedet. Denne leppopomaden gir kviser rundt leppen etter en periode. I tillegg er det stoffer i den som gjør deg enda mer avhengig.. Men igjen, man får hva man betaler for!
INE KRISTINE

11.09.2014 kl.13:34

Stine: Oii herregud, har ikke opplevd dette selv men høres jo skummelt ut!

12.09.2014 kl.14:00

du måå prøve caramel cream kiss fra samme merke! den er seriøst heavennn

Skriv en ny kommentar

hits