Jeg har ingen øyevipper

Hei dere, nå skal jeg fraråde dere noe jeg selv har gjort, som har resultert i at jeg har ca. tre korte øyevipper igjen fordelt på begge øynene mine.

Jeg hadde i utgangspunktet mer enn gjennomsnittlig lange, tykke og greie vipper. Så tok jeg vippeextensions, og når disse begynte å falle av ble det til slutt ganske mange 'hull' uten vipper, og siden ingen her i byen fyller på vippeextensions fikk jeg fikk den geniale idéen at jeg kunne plukke bort resten av vippene selv. Dette gikk ganske greit, men forskjellen fra sist gang jeg gjorde noe av det samme var at sist brukte jeg olivenolje, mens denne gangen gadd jeg ikke bruke tid på det (veldig lite lurt). Så sto jeg der da, vasken full av vipper, både extensions og mine egne, - og vips hadde jeg mistet nesten alle mine naturlige vipper. Så nå har jeg superkorte, stygge og få vipper igjen, og angrer som en hund på at jeg ikke hadde tålmodighet til å la extensionsene falle av naturlig... 

Kontaktet desperat Kasja, som eier salongen der jeg fikk gjort vippeextensionsene mine, og hun tok seg god tid til å forklare meg hva som måtte ha skjedd (at jeg hadde dratt vippene ut selv) og at jeg ikke måtte få panikk da det værste som skjer er at det tar noen uker før vippene er fult utvokst igjen. Dessuten anbefalte hun meg noen vippeserum, som jeg nå skal bruke fast frem til jeg ikke lenger skjemmes av vippene mine! 

Så akkurat nå prøver jeg å gå så lite som mulig med mascara, og lar vippene mine hvile seg fra terroren jeg daglig utsetter dem for. Skal iallefall tenke meg nøye om neste gang jeg får vippeextensions, og aldri mer rive dem av selv! 

Stoor takk til Kasja, for å hjelpe meg gjennom en traumatisk opplevelse ( haha.. :-( ) og takk for de fine vippeextensionsene jeg desverre ikke klarte behandle riktig.

 

Har du opplevd dette før? Noen som vet hvor lang tid det tar før vipper vokser ut?

8 kommentarer Skjul

03.09.2014 kl.09:20

Akkurat det samme skjedde med meg. Jeg gikk uten mascara i en mnd og brukte vippeserum hver kveld, og da ble vippene fine og lange igjen! Nå bruker jeg maskara hver dag, og fortsatt vippeserum hver kveld for at vippene skal bli helt normale igjen! Lykke til <3
INE KRISTINE

03.09.2014 kl.09:30

Anonym: Åå bra (og beroligene) å høre :-) Fint å høre jeg ikke er alene!
Benedicte Elveland

03.09.2014 kl.10:36

Samme skjedd med me og, hadd bare stubba av vippa igjen.. Og e hadd ikke så lange vippa fra før av, så fikk helt noia over at de no va enda mindre:( men e begynt med den Stimulash Fushion eller ka den heita, den e dyr- ca tusenlappen, men fyflate den funka. E har aaaldri hatt så lange og tjukke vippa som e har no! Den e magisk! Og e har hørt om fleir som bruka den og syns den funka, så den anbefales. Før brukt e løsvippa av og til når e sku på fest, no føl e at e ikke treng det lenger en gang, heller ingen vippeextentions. E e så fornøyd med mine egne :)
INE KRISTINE

03.09.2014 kl.11:58

Benedicte Elveland: åå så bra å hør! E stimulash fushion e åg ha begynt å bruka etter anbefaling fra andre, så å hør fra 'kjentfolk' at den funka beroliga me masse :D
GuroPalgh

03.09.2014 kl.15:48

hahahahaha føler med deg!!! klarte akkurat det samme selv:

https://twitter.com/guropalgh/status/458295944304680961
kine

03.09.2014 kl.20:55

skjedde akkurat det samme med meg!:( ta før og etter bilde av vippene når du bruker serumet, så vi får se. :D
INE KRISTINE

03.09.2014 kl.21:01

kine: ja har tatt førbilder, så skal jeg ta etterbilder om noen uker :D
INE KRISTINE

03.09.2014 kl.21:02

GuroPalgh: haha ååå, feel you :(

Skriv en ny kommentar

hits