Hello Wayfarers

//Sponset produkt

Heii♥ Nå har jeg noe fiiint å vise dere, og en bra anbefaling for dere som er på utkikk etter briller!

Jeg la min elsk på Ray-Ban allerede som 14 åring, da jeg kjøpte mitt første par briller på Synsam her i byen. Den gangen var det et par klassiske pilotbriller som ble med meg hjem, og de har blitt flittig brukt for å si det mildt. I dag kom denne pakken på døren, og det var et nytt par Ray-Bans, men denne gangen Wayfarer modellen, som jeg har ønsket meg kjeeempelenge! Har jo hatt et par fake wayfarers som jeg kjøpte for en tier i Tyrkia for noen år siden, men de var så herpa og ripete at jeg ikke lenger kunne se ut gjennom brilleglassene (og da er vel poenget med solbriller litt borte?), dessuten hadde malingen på de begynt å flasse av og de var skjeive og hele pakka! PÅ TIDE MED NYE, med andre ord, og denne gangen ville jeg ha orginale og ikke fake, så de holder (mye) lengre enn noen måneder :) Så da ble det disse.

Nå er jo disse sponset, og jeg vet alt blir litt mindre troverdig på grunn av det, - MEN. Disse brillene her koster rundt 1700 kroner i butikk, mens på nettbutikken der jeg fikk de fra kostet de altså 885 kroner, så prisen er faktisk utrolig bra. Det må dere nesten bare tro på for det er fakta! Også er det gratis frakt, hurra for det!! Pluss at man får med rensesett, samt pusseklut og andre nødvendigheter for å vedlikeholde brillene slik de fortjener.

Min modell finner dere HER og jeg har de i størrelse 54-18-150, som er den største størrelsen og sikkert egentlig for store for ansiktet mitt, men jeg liker de oversized og synes det er finest til meg!

Vet at sommeren kanskje er på hell, men det kommer alltids en solfull vinter, og dessuten påske! Også kan vi jo alltids håpe våren kommer fort. Jeg gleder meg iallefall veldig til å ta mine i bruk! Ååå de er så fine :)

Anbefaler alle som er på utkikk etter solbriller å ta turen innom SmartBuyGlasses.no, de har 180 designmerker og over 80.000 produkter (!!) så jeg lover dere at dere finner noe som faller i smak♥ Frakten tok bare noen dager, man får sporingsnummer og det er 100 dager returgaranti. Så om dere ikke har tatt poenget til nå, - Smartbuyglasses blir min fremtidige solbrillehimmel, for de innfrir alle mine krav så til de grader. Sykt bra pris, bra kvalitet, rask og gratis levering og enormt utvalg, hva mer kan man be om?

Har dere noen favorittbriller?

5 kommentarer Skjul

Marie-Madelen

02.09.2014 kl.19:58

Så fine de var! Takk for tipset :) skal innom å sjekke!
Caroline

02.09.2014 kl.20:37

Shit, kanskje e må erstatt clubmasteran mine via den sia! Håvard rota de jo bort i sommer 😭
INE KRISTINE

02.09.2014 kl.21:11

Caroline: Jajaja, do it! :-D
Josefin

02.09.2014 kl.22:36

De koster ikke 2000kr i butikk, koster fra 1300 til 1700 for polarisert glass. Jobber på Krogh Optikk :)
INE KRISTINE

02.09.2014 kl.23:16

Josefin: okei, da skal jeg rette teksten! Var innom synsam og der var paret jeg prøvde 1800 eller noe, men tenkte ikke over at det jo selfølgelig var polariserte glass! :-)

Skriv en ny kommentar

hits