Månedens spørsmål

- Hvor jobber du, og trives du der?

Jeg jobber på Parfymelle, har jobbet der i snart 3 år? Og stortrives! 

 

- Er Cassadra, Aurora og Caroline like gamle som deg?

Cassandra er like gammel som meg, men både Aurora og Caroline er små 97ere♥♥♥- Hva heter skoene? Hvilken modell er det? :-)

Nike Air Max heter skoene, og jeg tror jeg har mannemodell? Ville ha helt hvite og det fantes ikke i dameavdelingen, så da ble det mannesko på meg gitt!

- Tør du reise ned til Afrika neste sommer? Kan jo vær Ebola viruset har spredt seg i hele Afrika... vær forsiktig i hvert fall!

Er litt skummelt at det sprer seg så fort og er vanskelig å kontrollere akkurat nå, men håper og tror det går fint. Tror egentlig ikke det blir noe problem, men skal være forsiktig ja :-)


- Er du med i Himmelblå? Kanskje litt sent å spørre siden den er noen år gammel, men hun ene ligner iallefall sykt på deg!!

Haha, you got me

- Husker du skrev du skulle til Egypt, når er det?

Det skulle jeg ja, 12. August - 21. August. Men venninnen min fikk beskjed om at hun var klar til å stille i Norway open nå i høst (Sykt kult!) og jeg ville ikke reise alene så da avbestilte vi turen vår. Derfor reiser jeg isteden noen dager på reunion med Cassandra og Aurora i Stavanger, før jeg flyr videre til København på besøk til Helen, gleder meg!

 

Har du noen spørsmål til neste gang?

2 kommentarer Skjul

Caroline

05.08.2014 kl.16:04

Bra besvart.
Hege - Foto og hverdagen med ME

05.08.2014 kl.16:40

Haha, så artig at du var med på himmelblå!

Skriv en ny kommentar

hits