Svar på spørsmål - vippeextensions

Sponset behandling

Hvorfor ville du ha vippeextensions? Synes du vippene dine var for korte?

Jeg hadde vurdert å ta det mange ganger men aldri ordentlig turt å kaste meg ut i det, mye fordi jeg ikke har muligheten her i byen jeg bor, men også fordi jeg ikke turte ta før jeg var 100% sikker på at jeg var i trygge, flinke hender. Har sett SÅ mange skrekkbilder på nett av dårlig utførte vippeextensions, så det var ikke tilfeldig at jeg valgte Kasja til sist. Hun hadde bilder av flere kunder, og mange positive omtaler! 

Nå sporet jeg kanskje litt av fra spørsmålet, men nei, jeg synes egentlig ikke mine egne vipper er for korte, men ville prøve noe nytt, samt la vippene hvile noen uker fra mascara! Spare tid på badet om morningen og se opplagt ut selv om jeg egentlig ikke er det haha. Dessuten er det jo dødsfint!

Hvor lang tid tok det?

Det tok ca. en og en halv time vil jeg tro, gikk fortere enn jeg hadde trodd (sikkert mye fordi jeg sovnet..) og vips ble jeg vekket opp og vippene var ferdig! Weronika som jeg var til var veldig effektiv da, har hørt om jenter som har ligget optill tre timer for sin behandling andre steder liksom...

Gjorde det vondt?

Nei, ikke i det hele tatt! Hallo, jeg sovnet jo, og det gjør jeg ikke om det kjennes det minste ubehagelig. Dessuten lå jeg på en deilig benk, og hadde våknet 04:30 den morningen for å rekke flyet mitt, så jeg slokna før hun begynte nesten haha.. Så ikke bekymre dere for at det skal gjøre vondt, man kjenner såvidt at hun holder på :-)

Hvor mye kostet det for nytt sett?

1600 kroner koster det for nytt sett vippeextensions, også koster påfyll alt fra 500 - 800 kroner, alt etter hvor lang tid du trenger (hvor mange vipper du trenger å fylle inn)! Absolutt en grei pris for nydelige vipper, synes jeg :-) Dessuten sparer man jo en mascara!

Hvor lenge varte vippene?

Vippene mine holdt seg veldig godt, men så tok jeg også godt vare på dem og holdt meg så langt unna både vann og olje som jeg kunne mens jeg hadde de på. Etter de to første ukene begynte enkeltvipper å falle av, og jeg mistet kanskje fire-fem vipper i uken? Etter en månedes tid bestemte jeg meg for å ta de av, rett og slett fordi det begynte å mangle ganske mange innest i øyekrokene, og jeg hadde ikke mulighet til å fylle på i min by. 

Du sier at du tok av vippene etter en stund, hvordan gjorde du det? 

Jeg dynket bomullspads i olivenolje, la disse oppå øyenlokkene mine, presset forsiktig ned mot vippene mine og hadde de der i ti minutters tid ca. Da kunne jeg forsiktig begynne å dra vipp etter vipp av, til alle var vekk! Veldig enkelt og raskt gjort :-)

Skal du ta vippeextensions noen gang igjen?

Den avgjørelsen var allerede tatt i det sekund jeg så meg selv i speilet etter å ha fjernet alle vippene og så mine egne vipper igjen! Elsket følelsen av å være vippefin, så nye vipper er allerede bestilt. Stopper innom Oslo noen timer 12. August, på reisen min ned til Stavanger. Så da blir jeg fin igjen!


Vil du bestille time til fantastisk flinke Lashes by Kasja klikker du HER♥

 

Har du lyst på vippeextensions?

3 kommentarer Skjul

28.07.2014 kl.14:46

mistet du mange av dine egne vipper?
INE KRISTINE

28.07.2014 kl.14:56

Anonym: Såvidt jeg kunne se hadde jeg ikke mistet noen, og vippene så like ut som de alltid har gjort! :-)
Charlotte

28.07.2014 kl.23:13

Lurte på om du kan lage ett innlegg om jobb? Sånn søknad, intervju og jobb generelt. Tenkte at dette innlegget hadde vært smart siden du har jobb selv og kan komme med tips til andre! :)

Skriv en ny kommentar

hits