Help me decide my hairs destiny

Dere har kanskje bare sett den blonde versjonen av Ine, men visste dere at jeg tidligere har hatt både rødt og brunt hår, og dessuten pannelugg? Jepp, men det er absolutt ikke historie (eller bilder) jeg vil grave fram til dagslys, trenger ikke si mer enn at det var en eksperimentell periode og jeg er glad jeg er ferdig med den!

Men, nå er jeg lei håret mitt (oh, the irony), nok en gang, og vil gjerne blåse litt liv inn i lokkene før jeg drar til New York! Jeg har alltid syntes ombre er skikkelig fint, men har ikke turt å bevege meg inn på det, siden sist jeg skulle prøve noe drastisk endte opp sønderknust og i tårer på grunn av kommunikasjonssvikt mellom frisøren og meg, fra min side. (Super salong however, og de gav meg optill flere frisørimer gratis etter dette for å rette opp feilen, så ikke noe negativt om dem!)

På mandag skal jeg til frisøren, og hadde egentlig bare holdt på feigheten i meg og bestilt foliestriper for å lyse opp etterveksten min, som jeg alltid gjør. Men nå kjenner jeg at jeg angrer meg litt, og vurderer å satse på ombre'en jeg alltid har hatt lyst på! Selv om det kanskje er litt last year, er det jo fremdeles sinnssykt fint, og dessuten en måte der etterveksten min kan vokse i fred i en mørkere bunnfarge, mens lokkene likevel er lyse i tuppene. Her er noen bilder på hva jeg mener: 

Det er litt risky å kjøre på med ny frisør og ombre noen dager før jeg reiser, for tenk om det blir superkrasj og jeg må gå med lue på alle bildene mens jeg er i NYC!! :-( Det blir jo krise... Samtidig er det noe i meg som sier jeg burde gå for noe nytt, og at ombre ikke akkurat at verdens mest crazy ting å prøve ut. 

Så hva tror dere, ombre or no ombre?

8 kommentarer Skjul

Lene

16.06.2014 kl.18:56

Go for it! Tror det blir kjempefint :D
Hedda

16.06.2014 kl.21:03

Syns virkeli du burde prøv ombre. Det e jo skikkelig fint, så du kommer tell å pass med dt :D
Ano

17.06.2014 kl.17:43

OMBRE, det vil kle deg!
Malou Eggertsen

18.06.2014 kl.12:18

Ombre er altid en god idé ;) elsker når der kommer lidt mere 'spil' i håret - jeg overvejer også hundred på ombre <3 go for it <3

18.06.2014 kl.14:09

Ja det hadde du kledd!!

Gjør det gjør det gjennomfør det heheh

18.06.2014 kl.21:13

ja du hadde kledd ombre! du kommer til å bli sykt fin med det :)

23.06.2014 kl.22:01

Jeg gikk fra blond til ombre. Kan si det slik, jeg ble virkelig ikke fornøyd og skal nå stripe det over til blondt igjen! (2400,- bortkastet) men om du skal ta det anbefaler jeg virkelig å ha god kommunikasjon med frisøren, ikke la den brune farge være for langt oppe (noe jeg har) men lengre ned. Håper du ikke får det slik som meg, ser ut som en ekstrem ettervekst..nåvel, lykke til :-)
INE KRISTINE

23.06.2014 kl.22:52

Anonym: Heii! Så kjedelig at du ikke ble fornøyd med din ombre, og skjønner hva du mener.. jeg er egentlig superdårlig til å forklare hva jeg vil og skikkelig dårlig til å si fra til frisøren om jeg er misfornøyd, så hadde rustet meg opp med forklaring på hva jeg var ute etter! Jeg fikk en mørkere brunfarge enn jeg hadde lyst på, men frisøren brukte minicolour, så den vil bli lysere etter noen vask, men er veldig fornøyd med resultatet selv om jeg nok må ha noen dager på å bli vandt med mørkt hår! Gleder meg til å vise dere bilder :D

Skriv en ny kommentar

hits