speechless

Hei kjære lesere♥ Jeg synes alt jeg blogger om for tiden gir null mening og er gørrkjedelig å lese om, og ingenting sykt kult skjer for tiden i mitt liv så jeg aner ikke hva jeg kan skrive for å opprettholde kvalitet. Når jeg reiser er det lett å blogge fordi jeg har mye å skrive, - mange bilder å vise. Men nå er det liksom bare tomme ord for å fylle ut siden. Har nok nevnt at jeg skal til New York et par (tusen) ganger, og når den tid kommer blir det nok en gang mye å skrive om. Men frem til da trenger jeg litt hjelp fra dere til hva jeg kan poste, eventuelt hva dere ikke vil se, for jeg har på en måte gått tom for bloggmot. 

Jeg skal ikke slutte, jeg liker det alt for godt til å legge opp nå. Det bare går litt treigt, og jeg har null inspirasjon til å pøse ut med tre innlegg om dagen slik jeg holdt på for en stund siden. Og hver gang jeg tenker at: "Nå har jeg ledig tid, nå burde jeg blogge", utkonkurreres de tankene med: "Jeg ser enda en episode Gossip Girl, jeg".

Håper dere har noen gode, konkrete ønsker/tips til hva jeg kan blogge om/finne inspirasjon fra i en ellers så kjedelig hverdag. Kyss, klapp og klem fra meg♥ 

 

Har du noen gode bloggtips på lager?

7 kommentarer Skjul

Oda

16.06.2014 kl.16:58

Flere sminketutorials! Du er så flink og bloggen din super inspirerende! Du virker så ekte og jordnær i forhold til mange andre bloggere og det elsker jeg ved deg!! Stå på, Ine!! <3
S I G R I D

16.06.2014 kl.16:59

Tips, matretter, outfits, favoritter(klær, sko, mat, sminke, tvserier, filmer, nettbutikker, intreør), videoblogger, månedens favoritter, innkjøp, smoothies, konkuranser, innspirasjon, anntreksoppdateringer, spørsmålsrunder. Lista er LANG! "Stay strong" for jeg elsker bloggen din!

Og når du mister motet, tenk så gøy det blir å blogge i New York og Afrika! Og førstenevnte er jo faktisk bare om en uke! GLEDER MEG TIL REISEBLOGGING
:)

16.06.2014 kl.17:27

Innlegg om 10 ting dere ikke viste om meg (funfacts), Dine topp 5 favoritt minner fra det siste året, skriv om dine favoritt serier/tipse om, en bloopers video, vlog hele dagen din, få en venninne til å svare på spørsmål om deg, legg ut bilder av gamle fotoprosjekt du har gjort/hatt (har sett flere bilder før og du er utrolig flink!!), tips til de som skal starte på vgs til høstn osvosv!

16.06.2014 kl.21:07

Blogg om reiser du har lyst til å reise på, bilder som inspirerer deg, dine forbilder, matoppskrifter osv. Det er berre kreativiteten som setter grenser :-)
Anette

16.06.2014 kl.21:40

Kanskje tips til tv-serier og matoppskrifter?:D
caroline

17.06.2014 kl.00:40

blogg om meg <3

25.06.2014 kl.18:18

kan du lage ett innlegg hvor du viser hvilken sminke du bruker? :)

Skriv en ny kommentar

hits