Alt om å bestille fra Saboskirt

 

Har fått mange spørsmål om bestillingen min fra Saboskirt, så legger ut alle svar angående dette her i et samlet innlegg! Håper dere får svar på det dere måtte lure på, og om ikke må dere bare spørre i kommentarfeltet så svarer jeg dere så fort jeg kan  

her er den hvite jumpsuiten, her er den blå jumpsuiten og her er toppen!

Leveringstid

Jeg bestilte pakken min søndag 6. April, og i går, 23. April hentet jeg den på postutleveringen! Altså to uker og tre dager, 17 dager presis! Synes det er ganske grei leveringtid, med tanke på at pakken kommer helt fra Australia og i tillegg har vært noen dagen i tollen. Tommel opp!  

Toll

Vår kjære toll som vi alle elsker, eller hva? Ja, det ble toll på pakken min fra Saboskirt, men det hadde jeg regnet med også. Den kommer tross alt fra utlandet og kostet litt over 600 kroner, og det er jo langt over tollgrensa på 200 kroner! Tollen ble på 218 kroner, altså helt greit. Tror det er 20% av prisen du handler for + frakt? Eller noe sånt!

Kvalitet

Den blå jumpsuiten jeg bestilte hadde noen løse tråder, men de kan jeg jo forsåvidt klippe bort. Ellers virker kvaliteten god, og jeg synes plaggene var verdt både pris, frakt og toll!

Likhet

Noen ganger når jeg bestiller klær fra internett ser plaggene helt anneledes ut når jeg får de mot hvordan de ser ut på nettsiden til butikken, men det var altså ikke tilfelle her! De ser ut som jeg forventet dem å gjøre, og alt jeg kjøpte er sååå fint!! 

Størrelse

Da jeg bestilte hadde de ikke inne størrelsen jeg egentlig bruker i jumpsuitene(Medium), så jeg ble nødt til å bestille de i en størrelse større, og det viste seg å være lurt! De er nemlig ganske små i størrelsen, iallefall de plaggene jeg kjøpte, så anbefaler dere å ta en større størrelse enn det dere egentlig bruker :-) Toppen passet imidlertid i den størrelsen jeg egentlig bruker, så vil du bestille den trenger du ikke å gå opp i størrelsen! 

 

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med bestillingen, og kommer nok til å bestille enda mer til sommeren!

6 kommentarer Skjul

ODA

24.04.2014 kl.15:02

Så flink du er til å skrive slike innlegg! Kjempekjekt! Ha en fin dag videre:)
Maria Lybekk

24.04.2014 kl.15:49

Tusen takk! Kjempebra skrevet :)
Silje Krokdal

24.04.2014 kl.18:02

Bra innlegg:)

Håper noen sjekker ut bloggen min

24.04.2014 kl.21:12

De var kjempe fin! Tenker å bestille der selv.

Kunne du tatt bilde der du hadde på deg jumpsuitene. Og er størrelsene i jumpsuitene samme som i Norge ca ?:)

25.04.2014 kl.08:47

Hei! Har tenkt til å kjøpe meg en Triangl-bikini etter jeg så at du hadde mottatt en. Jeg er veldig usikker på størrelsene. Derfor lurte derfor på om du kunne ha fortalt om en størrelse du har i topp- og bunn-plagg som jeg kan sammenligne med? Eks truse/bh fra H&M eller Cubus, eller bukser/singlet? Har full forståelse for om du ikke har lyst til å fortelle dette! Jeg har iallefall str. 36 i truser og B-cup i bh fra H&M.
INE KRISTINE

25.04.2014 kl.13:10

Anonym: Heisann! Tror jeg skrev om det for en stund siden? (Kanskje ikke) isåfall er de kjempesmå i størrelsene, og jeg bruker s/m i bikinitruser til vanelig, men i triangl var tilogmed L litt liten til meg! :-( Toppen er derimot vanlig i størrelsen!

Skriv en ny kommentar

hits