All about skincare

Har fått en god del spørsmål om huden min, hudpleie og diverse som har med dette å gjøre, og tenker å skrive litt om det i et eget innlegg. Så til dere som lurer på noe om dette, her kommer svarene!

Jeg jobber jo på Parfymelle, og siden vi selger hudpleie har jeg et godt utgangspunkt til å kunne teste ut diverse produkter for å finne den perfekte serien til meg og min hud. Men etter utallige forsøk har jeg kommet fram til at de eneste kremmene på Parfymelle som passer meg er de som egentlig er beregnet til 10 år eldre damer enn meg, og derfor er det no good for meg å bruke disse da de er beregnet for å stramme opp (noe jeg foreløpig ikke trenger, kryss i taket). På grunn av det har jeg måttet svike butikken og gå over på hudpleieprodukter fra apoteket. Jeg bruker produkter fra Vichy, og er foreløpig strålende fornøyd! Men om jeg skal anbefale noe til dere fra Parfymelle må jeg si Shiseido har en rekke fine produkter, spesielt luksusserien deres som er helt himmelsk (det gjelder også prisen desverre). Ellers er hydraskin fra Dior ganske bra, men alt dette spiller egentlig ingen rolle, for hvilke kremer som passer meg trenger ikke passe dere, og omvendt. Mitt tips er å spørre etter testere på forskjellige serier, for å finne det som passer deg :-)

 


Selv om det kanskje ikke kommer godt nok fram gjennom bildene jeg poster, har jeg slitt med ganske uren, fet og kvisete hud. Dessuten hadde jeg også områder med ekstremt tørr hud, spesielt rundt øynene. Jeg hater det når jeg får utbrudd, og vil helst unngå all form for mennesklig kontakt når jeg er rød og ekkel i ansiktet. Det svekker selvfølgelig selvfølelsen min, og når jeg skulle ønske jeg kunne være muslim sånn at jeg kunne gå med burka og skjule ansiktet mitt, da går det for langt. Jeg redigerer alltid kun lys, kontraster, farger og ting på bilder som ikke endrer på hvordan jeg ser ut. Men, jeg er en flittig bruker av blemish-fix, et redigeringsverktøy som lar meg redigere bort små og store kviser og sår i ansiktet mitt. Rett og slett fordi jeg synes det ser forferdelig stygt ut, og forstyrrende for bildene jeg legger ut. 

Problemet mitt er vel kanskje også at jeg klør på kvisene, også blir det sår, som bruker sykt lang tid på å gro, og som ser enda værre ut enn kvisene. Evig, ond sirkel som jeg trodde aldri skulle ta slutt. Dessuten ble det alltid tusen ganger værre når jeg fikk mensen, så da ville jeg helst synke i jorden og aldri graves opp igjen. 

Dette bildet tok jeg 9. Februar, rett etter jeg kom ut av dusjen. Altså, usminket og uredigert. Dette er min egentlige hud:

Har i tillegg munnsår her da, så ser jo ekstra jævlig ut bare for sikkerhetsskyld! 

Her er meg 9. Februar etter en god dose spakkel, og dessuten en runde i blemish-fix:

Så lurer dere kanskje på hvordan jeg kan snakke om problemene i fortid, men det er rett og slett fordi problemene har blitt utrolig mye mindre! Jeg har lært meg at produkter beregnet på kvise-hud ikke funker for meg, men at jeg rett og slett kun trenger en god rens, toner og en lett fuktighetskrem til de områdene i ansiktet som blir lett tørre. Dessuten klør jeg meg ikke til sår, og lar ansiktet være. Jeg tror kanskje det at jeg drikker mer vann kan ha hjulpet på også, for nå får jeg mye mindre kviser enn før, og de som kommer er små og oftest på haken. Pannen min har vært kvisefri i snart en månede og det føles deilig! Det høres kanskje rart ut for dere som ikke sliter med uren hud, men følelsen av å kunne la være å tenke på kompleksene for huden min er som å slippe en tung sekk etter en lang fjelltur. Frihet til å være meg selv, uten å tenke på hud, kviser og sår. 

Her er meg, i slutten av Mars. Det eneste jeg har på meg på dette bildet er et tynt lag mineralpudder fra BareMinerals, og blemish-fix har jeg lagt på hylla! 

Det føles godt!

3 kommentarer Skjul

prinsessen

17.04.2014 kl.22:59

WOW så vakkert det ble! og nyyydelig du var på håret!

Hadde blitt så smilende om du titta på min blogg <3

Ha en nydelig påske, fine deg!
Dina Rygg Eide

17.04.2014 kl.23:40

Først å fremst på jeg si at du er virkelig favoritt bloggeren min, du er fanntastisk! Jeg har suttet i over 2 timer å lest nøye gjennom alle California innleggene dine, sett på alle bildene og videoen har snurret om og om igjen! Jeg skal i Juni selv på språkreise til Long Beach, og tror mange av leserne dine også skal, kunne du kanskje hatt et "hva å pakke til cali språkreise" innlegg når tiden nermer seg? kunne virkelig vert nyttig å hørt hva du angrer på at du tok med eller ikke tok med og om du har noen lure pakketriks eller noe i den dur. Og så lurte jeg og på hvor du kjøpte de rosa, glitrendene falske neglene du har på mange av bildene fra Cali, de var utrolig fine!<3

18.04.2014 kl.00:38

Tuusentakk for at du legger ut bildet uten sminke, det er det ikke så mange som gjør! Du er nydelig selv med litt urenhud & sminkrfri, jeg har dessverre hatt ti ganger verre urenhud en det du har hatt hehhe

Heldigvis er urenhud noe som oftest man bare har i ungdomsperioden:)))

Skriv en ny kommentar

hits