The never ending tour

I natt satt jeg oppe til halv fire og planla en reise sammen med bestefar, som jeg allerede kan si jeg gleder meg enormt til. For midt i historier om livet som ung til havs foreslo han at om et par år, å ta med med til USA, og vise meg rundt i det han beskriver som "hans USA". Vi fant et kart, planla en rute og han døpte turen the never ending tour, for en fantastisk tur tilbake til der han tilbrakte mye tid for en del år tilbake. Vi skal starte i Chicago, dra nordover til New York, se Brooklyn der han en gang bodde, og gjennom hele sulamitten av historier som gjemmer seg fra øst til vest. Etter et par uker reise skal vi ende turen i California, San Francisco og Los Angeles, for å toppe kransekaken av en drømmereise! Han forteller om steder som ikke får nok oppmerksomhet, steder utenfor turistmagnetene som ikke får sin sjangse til å skinne, og det er disse han vil vise meg. Jeg er så heldig som kan ha en så flott bestefar, virkelig en helt å se opp til som nå vil ta meg med på alt dette. Jeg gleder meg så uendelig mye, det skal bli min og bestefar sin never ending tour.

6 kommentarer Skjul

Maren

17.04.2014 kl.14:55

Åå herregud det høres helt fantastisk ut! Så utrolig koselig å reise med bestefaren din og at han vil vise deg alle de stedene! Jeg elsker USA, har vært der før og klarer nesten ikke vente til å dra på utveksling dit til høsten! Håper du får en ubeskrivelig tur!!<3

17.04.2014 kl.17:36

Så heldig du er som har en bestefar som tar deg med så mange steder! Håper dere får en flott tur!
Ida

17.04.2014 kl.17:43

Åå, det høres herlig ut!
madeleine

17.04.2014 kl.19:20

ååå det høres fantastisk ut! du måå ta turen innom miami og daytona beach ( fineste stedet jeg har vært EVER) jeg er for tiden utvekslingsstudent i florida og du MÅÅ bare besøke det, det er så nydelig!

17.04.2014 kl.21:47

Å det hørtes kjempe koselig ut! Jeg lurte på hvilke renseprodukter du bruker får huden din, altså hva du fjerner sminken med og hva du bruker i fjeset. Tenkte kanskje siden du jobber på parfymelle om du hadde noen spesielle produkter du vil anbefale?
INE KRISTINE

17.04.2014 kl.21:51

Anonym: Haha, nå er jeg kanskje skikkelig svikersk mot den fine butikken min, men jeg bruker for tiden produkter fra Vichy på grunn av ganske fet hud, som man får kjøpt på apoteket :-) Men om jeg skal anbefale noe fra Parfymelle vil jeg absolutt si Shiseido sin luksusserie er himmelsk (inkludert prisen), ellers liker jeg Dior sin hydraskin-serie :-D

Skriv en ny kommentar

hits