På reisefot

Heia!

Jeg er endelig fremme til bestefar i Nordsjona og storkoser meg her i regnværet! Var på besøk til gudmoren min Kristin natt til i dag og fikk servert enormt mye digg mat, ikke feil når hun er konditor og mannen er kokk, haha  Fikk nydelig lammelår til middag, fantastisk god sushi til nattmat og enormt gode kjøttboller før vi dro i ettermiddag, så nå er jeg så mett at jeg ikke kan skjønne at jeg skal kunne bli sulten igjen. Det er forresten fint her, så fotointeressen får utspring i all den fine naturen, bare se her da: 


Jeg prøvde også å ta bilder med lang lukkerhastighet i dag av en foss, for å få den 'silke-effekten' på vannet, og jeg troor jeg fikk det litt til litt på bildet over, selv om det viste seg å være vanskelig uten stativ og i 'pessrægn', som vi sier så fint. Skal prøve igjen når regnet skrus av og solen titter frem! Nå har jeg nettopp testet bestefar med 'been'-appen, og SJEKK RESULTATET: 

27% av verdens steder har han vært, og tenk at jeg har bare 3%.. Tenk at han har vært alle de stedene på kartet som er i orange! Gleder meg til også jeg kan farge så mange deler av verden! 


 

Tenkte forresten å tipse om at Celine kom med sitt første blogginnlegg nå, det han dere finne her♥

7 kommentarer Skjul

miinemor

17.04.2014 kl.12:14

Så fine bilder! Kos deg masse <3
Camilla

17.04.2014 kl.13:45

Brukte du ikke stativ på det bildet av fossen? :o Det var syyykt bra! Skikkelig sånn man ser på weheartit :D
INE KRISTINE

17.04.2014 kl.13:47

Camilla: Nei, har ikke med meg stativ hit så det ble virkelig en test om å være stødig på hånden haha! Ble ikke helt klart fokus, men det regnet jeg nesten med :-) Takk forresten, hyggelig å få god respons :-D
Katja

19.04.2014 kl.19:22

Testet nettopp appen på pappa ettersom han har jobbet på diverse cruise verden rundt. Før jeg testet var jeg overbevist om at han hadde vært mange steder, men jeg fikk virkelig sjokk da jeg så resultatet.

Du vil ikke tro det. Han har vært i 43% av verden!!! Det er mye det, gjett om jeg skal få han til å gi meg mange reisetips:)

Selv har jeg vært i 4% av verden, og mer skal det bli!!
INE KRISTINE

19.04.2014 kl.20:15

Katja: Oi shit herregud det var sykt mye! Det er beundringsverdig :-D
Sophie marken

27.04.2014 kl.10:49

Tok denne testen på pappa som har jobbet som sjømann, og ble helt sjokket. Han har vært i 84% av verden, 206 land av 247:o jeg har bare vært i 5%
INE KRISTINE

27.04.2014 kl.20:40

Sophie marken: Wow, shit så mye! Trodde nesten ikke det var mulig :-D

Skriv en ny kommentar

hits