Peptalk

I går hadde jeg en dårlig dag, sur og vondt i hodet, lei og sliten i hele kroppen. Hvor ble det av: "Dette skoleåret skal jeg gjøre det skikkelig bra på skolen" som jeg spikret inn i høst før skolestart? Notatene jeg skriver i skolebøkene mine blir bare mer og mer slørvete, snart klarer ikke engang jeg selv lese hva jeg har skrevet. Disse siste månedene før sommerferie kjennes som de siste sekundene av å stå planken på trening, det gjelder å holde ut for å få de resultatene man vil, selv om motivasjonen synker i takt med dagene frem mot eksamen, og lårene begynner å skjelve under kroppen for det er så tungt å holde ut. Vi jobber et helt skoleår mot den ene dagen eksamen, så det er jo nå det gjelder, på ordentlig. Så det eneste som faktisk hjelper på humøret, motivasjonen og hodet nå, er noe så klisje som fremtiden.

Jeg starter sommerferien med tur til New York, herregud hvorfor smiler jeg ikke hver eneste dag, bare for det? Så er jeg så heldig å ha en fantastisk jobb der jeg kan jobbe i sommer for å tjene penger, for i August reiser jeg til Afrika, til Egypt sammen med verdens herligste venninne, og enda er jeg på bånn i bøtta når det gjelder motivasjon. Jeg skal til Frankrike neste vår, til Cannes og Nice, og enda får jeg ikke smilet opp dit det skal. Jeg vet hvor jeg skal studere etter videregående, og jeg vet hvor jeg skal bo. Jeg har mat på bordet, penger på konto og solen varmer utenfor huset, - det er vår. Jeg er tilogmed på randen av å klare målet mitt på trening, og enda går jeg med hengende hode. Dette får det bli en slutt på! Jeg har det SÅ bra, jeg har så ufattelig mye bra i vente og selv om skolen akkurat nå kan virke uendelig tung gjelder quoten fra Kremmerhuset som mest nå. Do more of what makes you happy burde være det jeg hamret fast i høst, for så lenge vi alle gjør noe som vi liker å gjøre, vil vi gjøre det bra! Det er jeg sikker på. Så nå skal jeg opp av sengen, ut av huset og ha en skikkelig bra dag. Ikke fordi jeg skal gjøre mye kult i dag, men fordi jeg velger at jeg skal selv gjøre dagen kul. 

10 kommentarer Skjul

Silje Krokdal

10.04.2014 kl.09:45

Blir glad om noen sjekker ut bloggen min, sizzi.blogg.no
Caroline

10.04.2014 kl.10:27

Kjenn meg godt igjen, og e har ikke eingang skola e ska slit me gjennom! Derimot e det at e eeeendelig ska få bynn på skola igjen det som gjør de her siste månan tell verdens verste krampetrekning før e endelig kan få fær! Både motiveranes og demotiveranes! Idag e det heldigvis lønning, og fuglane døgn utførr vindue!! (Riktignok kråke og måsa menmen!)
A

10.04.2014 kl.14:40

Du ana ikke kor godt de e å les en blogg kor bloggern faktisk klar å uttrykk seg, og som faktisk e flink til å skriv. Elska bloggen din Ine!
Katrine

10.04.2014 kl.15:08

Hvor skal du studere etter videregående? :D Føler du har så gøye planer for fremtiden din!
colorfashion

10.04.2014 kl.15:53

Så fine bilder :-)
INE KRISTINE

10.04.2014 kl.16:14

Katrine: Jeg tenker å gå BI i Oslo! :D
Ingrid

10.04.2014 kl.17:38

Åå hvor har du kjøpt den shortsen? Fiiin! ❤️
INE KRISTINE

10.04.2014 kl.18:27

Ingrid: USA! Men det er Nike så tror du skal få tak i den på steder som selger merket :-)
miinemor

10.04.2014 kl.19:00

Kjenner meg godt igjen! Savner motivasjonen jeg hadde når jeg startet i 10ende klasse etter sommeren. Har også mye å se fram til, men innlegget ditt hjalp meg virkelig til å ta meg sammen <3
Tonje

10.04.2014 kl.19:16

Words. Bare vent å se, når du er ferdig med siste eksamen på vgs: FRIHET :)

Skriv en ny kommentar

hits