Keds

//Sponset produkt

Disse finner dere HER

Disse finner dere HER

Jeg var så heldig å få disse kjempefine parene med orginale Keds i posten i går, og det passer jo perfekt nå som våren nærmer seg med stormskritt! Dere vet tøyskoene som selges for en hundrings på alle billigkjedene som H&M, Kappahl, Lindex osv? Vel, Keds er den orginale tøyskoen som alle disse har 'hermet' etter, så kvaliteten på disse skoene er latterlig mye bedre enn på 'kopiene' som selges der ute i skoverden. Jeg synes også det var ganske gøy at det fulgte med et par ekstra skolisser på hver av skoene, så kan jeg bytte litt etter humøret, haha! Eventuelt kan jeg jo bytte ut lissene når de begynner å bli skitne og slitt. Liker skoene kjempegodt og gleder meg til å bruke de i sommer! De er normale i størrelsen og gir IKKE GNAGSÅR (og det kommer fra en som såvidt får gnagsår av så og si alt, nesten tilogmed av slipperser). 

I 1916 skapte Keds® den opprinnelige sneaker sko og navnet kommer av gummisålens taushet, den er perfekt å snike seg i! Denne sko fikk navnet ?The Champion?, og hver årstid lanserer Keds®  et bredt spekter av splitter nye design for å utfylle de opprinnelige farger og design. Skoen er spottet på legender og ikoner over hele verden i en årrekke, og danset seg i gjennom flere tiår! Keds har gjenoppfunnet seg selv i de siste årene, og strekker seg etter å bli et av de mest fasjonable fottøymerker, med Taylor Swift i front som ambassadør og en modernisert og kul kolleksjon som appellerer til alle modige jenter der ute, som tør og stå for hvem de er! De ønsker å inspirere tapperhet og oppmuntre jenter til å oppnå sine drømmer, derfor lanserte Keds®  The Brave Life Project ?, et program dedikert til å gi ressurser og tilskudd for å finansiere jentenes ambisjoner. 

Dette er den siste sponsoren jeg har takket ja til, så dette blir det siste sponsorinnlegget dere finner på bloggen for en stund fremover. 

Hva synes du om skoene?

4 kommentarer Skjul

prinsessen

03.04.2014 kl.10:17

WOW såå utrolig stilige de var! elsket de blå

Hadde blitt så smiilende om du tok en titt innom bloggen min <3

Stor klem fra Prinsessen <3
Sandra

03.04.2014 kl.11:05

Herlig tips! De ser jo også mye bedre ut enn de hos billigkjedene :-)

Klemmer fra Australia,

Sandra/reisedagboka.net
Line H

03.04.2014 kl.12:40

Så fine og sommerslige:)
miinemor

03.04.2014 kl.15:26

Så fine sko! <3

Skriv en ny kommentar

hits