GANT Park Hill 2 Mid

//Sponset produkt

 

Fikk denne skjønnheten hjem i postkassen fra miinto og Timeshop, klokken finner dere HER! Den er akkurat passe oversized, sitter som et skudd der den skal (den snurrer ikke rundt håndleddet) og best av alt, - den er sinnssykt fin!  Enkel, klassisk, nydelig, rett og slett perfekt! Gullet har et skjær i rosegull, og reimen er i lær. Den er dessuten vanntett ned til 5 meter, om du skulle være så uheldig å miste den i vannet!

 

Timeshop selger mange fine klokker til en utrolig lav pris! De har Norges største utvalg av Gant-klokker, og med rabatten under er dere sikret Norges billigste pris på klokkene også! Tre ganger hurra for rabattkode!! Frakten deres er alltid gratis, og man kan dessuten betale med faktura om man vil det. Timeshop's store utvalg av klokker på miinto finner dere HER♥ Rabattkoden kan dere kun bruke på timeshop.no, dere finner min klokke der, HER

 

Hva synes du om klokken? Fin, ikke sant? 

3 kommentarer Skjul

25.03.2014 kl.16:04

Utrolig skuffende at bloggen din nesten kun består av ting du får gratis! Tror alle blir lei av det tilslutt, likte best bloggen din før:) du ble vel kun kjent fordi du skulle på språkreise da:)
colorfashion

25.03.2014 kl.18:35

Så fin klokke, ha en fin dag videre Ine :-)
Sunniva

25.03.2014 kl.20:27

Den er perfekt!

Skriv en ny kommentar

hits