Makeup by Inglot

//ReklamePrimer, Under Makeup Base HER

Denne her er virkelig, SKIKKELIG god. Den er ganske fet, så trenger veldig lite for å dekke store partier av ansiktet. Primeren trekker sammen porene, noe den lover, også skal den visst også gjøre at sminken sitter bedre og lengre. Har ikke merket at den gjør sykt stor forskjell på akkurat det området, for sminken min blir på magisk vis nesten alltid borte etter noen timer skole. Men den minster porer, og funker veldig bra som makeup primer for meg! 

Long & curly mascara HER // False lash effect mascara HER

Ingen av disse virket særlig bra da jeg fikk dem, haha.. jeg er sykt sær på mascara, og disse var litt for tørre for min smak. MEN, jeg fikk med DENNE fra Inglot, og med to dråper i hver mascara var de plutselig som helt nye! Duraline skal visst også gjøre alle pudder-konsistenser til flytende og vannfaste formler. Og den kan også brukes sammen med en skråkost som sminkefjerner om man har lagt eyeliner feil. Kjempesmart! Favoritten av mascaraene er helt klart den til høyre, elsker tykke børster.

Neglelakk HER

Den perfekte rødfargen i form som en langsittende, glansfull lakk! Hva mer kan jeg si? Jeg elsker fargen, og når lakken i tillegg tørker på rekordtid er jeg strålende fornøyd :-) Tommel opp!

Lipgloss HER

Denne har jeg skrevet om før, og jeg er like glad i den enda! Lukter sjokolade'ish ut, og har en kjempefin glans i seg. Dessuten er kosten god!

Eyeliner HER

Okei, nå skal jeg være helt ærlig og si at jeg liker egentlig felttip-eyelinere best, rett og slett fordi jeg er så skjelven på hånda. Men som krem-eyeliner er denne skikkelig god, sitter som et skudd og gir en fin, markert strek! Brukes sammen med en tynn eyeliner-børste, eller en tynn øyebrynskost. 

 

Her har dere alle øvrige produkter in action på meg:

Jeg liker Inglot bare bedre og bedre, men som med alle merker er det jo naturlig at det ikke er alle produktene jeg jubler like høyt over. Nå må jeg også nevne at med i pakken fra Inglot fikk jeg to testere på foundation, og den ELSKET(!) jeg. Brukte opp testerne på noen dager bare :-( Tror det er denne, har selvfølgelig kastet testerposene så husker ikke akkurat farge og sånn, men med hånda på hjertet kan jeg si at det er en av de beste foundationene jeg har prøvd! Dekket urenheter passe greit, men det beste var at den ikke kjentes på huden! Fantastico, TO tomler opp til Inglot!

Tusen takk for masse fin sminke, keep up the good work Inglot♥

Har du prøvd Inglot?

 


Dagen i dag har vært ekstremt slapp, har for det meste sett på videoer sammen med familien fra da jeg var liten, hatt besøk av Julie og nå blogger jeg! Så skal resten av søndagen tilbringes som dette:

klem♥

4 kommentarer Skjul

Monica Lindstad

16.03.2014 kl.17:18

Ååå så pen du er! har ikke prøvd noe fra inglot, men har hørt veldig mye bra :)
Victoria Wisløff

16.03.2014 kl.17:32

Ønsker deg en fortsatt fin søndag :-)
Julie

16.03.2014 kl.18:02

Så fin du er! Har ikke prøvd noe fra Inglot før, men fikk lyst til å prøve ut den foundation'en :)
miinemor

17.03.2014 kl.19:24

Kan du lage en sminkevideo av den looken? ♥

Skriv en ny kommentar

hits