What I plan to shop while in NYC


Juicy couture joggedress HER Celiné veske HER Klokke fra Marc Jacobs HER Skjorte, Ralph Lauren HER


Om jeg klarer å spare så mye som jeg håper, er det faktisk ikke lenger bare en drøm å eie en helt egen Celiné veske. Så vil jeg kjøpe noen fler Ralph Lauren skjorter, en av de klassiske klokkene enten fra Marc Jacobs eller Michael Kors, også vi jeg ha en Juicy Couture joggedress. Ankel-stropp-sko burde jeg egentlig ikke gå med, jeg som er så kort, men det er så fint så det SKAL jeg ha! Også slengte jeg med et utklipp av en Victoria's secret hettegenser, bare fordi jeg vet jeg kommer til å shoppe MYE der inne som alltid. New York har jo tross alt verdens største VS, hihi. Dessuten trenger jeg headset, så tror det blir med minst ett par fra Beats by Dr.Dre, også har jeg kjempelyst på nytt kameraobjektiv, og sånt er jo mye billigere i USA, så det burde jeg egntlig prioritere. 

Det eneste er at jeg aner ikke hvor mye tid vi får til shopping, er nemlig et planlagt opplegg der borte som vi skal være med på. Men krysser fingerne for at jeg iallefall får røsket med meg de mest nødvendige tingene så skal jeg si meg fornøyd :-) 

Noe av det over du ønsker deg?

9 kommentarer Skjul

Sandra

17.02.2014 kl.10:08

Har du virkelig tenkt til å bruke så sykt mye penger på en veske? Ja, det er ditt valg, men nå er det du som nylig postet stilen din. Som faktisk heter "Vi skal redde verden" Den som faktisk gjør at du kan dra til NYC. Og du planlegger å kjøpe en veske til over 20.000!! Hvor mange barn kunne ikke fått mat og vann om de pengene ble gitt...

(Bare en liten tankevekker, du skrev jo selv hvor fort vi glemmer de som har det vondt og trenger mer.)
Hedda

17.02.2014 kl.13:26

Jeg var i USA i fjor og det koster rundt 70 dollar for en Ralph Lauren skjorte, 100 dollar for JC jakke, sykt billig sminke altså sånn 5 dollar for FITME foundation.
Tiril

17.02.2014 kl.14:05

Ønsker meg alt, men spesielt skjorta, vesken, juicy dressen og klokka :D
Hanna

17.02.2014 kl.14:54

åå, så sykt fine ting! har ønsket meg den veska veeeldig lenge nå, skal til usa i sommer så om jeg sparer nok penger tror jeg den blir min også, vet du forresten hvor mye den ca koster? :)

Sandra: seriøst skal du bli sur fordi hun skal kjøpe seg en veske hun tydeligvis har ønsket seg lenge? la hun få kjøpe den veska om hun vil, du har ingenting å gjøre med det. Vesker er noe de fleste jenter "må" ha så jeg vil faktisk si at denne veska er en god invistering fordi den er tidløs og det er jo bedre at hun kjøper en dyr veske som er laget ordntlig som hun har i mange år og som er laget av folk som blir godt betalt for å lage de en at hun kjøper 20 vesker som koster 1000 som er laget av barnearbeidere foreksempel? eller hva. Du vet heller ikke om ine gir penger til organisasjoner fra før, og om hun kankje gjør det fra før mener du at hun skal gi bort alle pengene sine og aldri kjøpe seg noe fint hun har ønsket seg lenge selv? kjenner jeg blir oppgitt av folk som er sjalu, folk som bare MÅ skrive en kommentar der de dømmer folk uten å vite nesten noen ting om den personen de dømmer. Hvorfor kan du ikke bare klikke deg ut av bloggen, eller skrolle videre. Vær glad for at hun endelig får noe hun har ønsket seg lenge, du skjønner at bare fordi hun kjøper en veske kommer ikke barna som er fattige til å dø. Ja, hun kunne ha hjulpet med litt vann og kanskje litt mat, men det skal mer til for at mange skal få hjelp. Verden går ikke under fordi ine kjøper seg en veske, prøv å forstå det :)
Monica Lindstad

17.02.2014 kl.16:41

Så fine ønsker! har faktisk lyst på mye av det samme :)

17.02.2014 kl.17:57

Skjortene fra Ralph Lauren er veldig billige, og det samme med Juicy! Veske derimot koster vel fort over 20 000, og taksten blir også ganske dyr :) Men NY har den beste shoppingen!!!
Camilla

17.02.2014 kl.18:04

Ønsker meg både veska og klokka! :)
Solveig

17.02.2014 kl.19:58

Kunne du ha fortalt litt mer om hva konkurransen innebar, og hva opplegget med denne turen er? Jeg klarer ikke helt å forstå hvordan denne konkurransen foregikk og hva premien virkelig var ettersom det er et opplegg du skal følge..? Kos deg uansett masse når du drar, stilen du vant med er noe av det beste jeg har lest NOENSINNE!
Maria

19.02.2014 kl.18:48

litt overfladisk?

Skriv en ny kommentar

hits