Leppefin til Valentine's

/Reklame                                  

For en uke siden fikk jeg en pakke som passet fint til sminkeguruen meg, nemlig en fullpakket eske med leppeprodukter fra den nye nettbutikken i Norge til sminkemerket Inglot. Jeg hadde aldri hørt om merket før en venn tipset meg om denne nettbutikken, men produktene er visst verdenskjente for sin gode kvalitet og dessuten rimelige pris! Har testet produktene selv nå og jeg er storfornøyd :-)


Lipstick #109 HER

Denne er det mer brunt i enn jeg bruker fra før, men jomen var den kjempefin på! Dessuten skal merket ha skryt for at dette er den andre leppestiften jeg har prøvd (since ever) som ikke har tørket ut leppene mine. Den sitter godt på, og er kjempematt! 

AMC Lip paint #57 HER

Denne er litt som en blanding av leppestift og lipgloss, og denne sitter virkelig som et skudd. Faktisk sitter den så bra at det er vanskelig å få den av, haha! Fargen ser kanskje skummel ut, men man kan variere hvor 'skummel' den skal bli på ved å variere mengden. Tar man på et tynt lag blir bare leppene farget i en dus, fin babyrosa, mens om man tar på et tykkere lag blir den så rosa som på bildet. OG denne lukter som en HIMMEL, haha, jeg elsker ting som lukter godt og denne kan jeg ta frem bare for å lukte på den, SÅ digg lukter den.

AMC Lip Gloss #541 HER

Denne ser veldig skummel ut, men det er den altså ikke. Dere ser det kanskje ikke så godt på bildet, men den inneholder en perlemoreffekt, som skal gi leppene en 3D-effekt av å virke større! Det eneste jeg ikke likte så godt med denne er at i feil lys kan leppene se litt for 'kalde ut', men digger 3D-effekten. Tommel opp!

Sleeks VLC Gloss #71 HER

Okei, dette er favoritten. Fargen på denne er kjempefin, og jeg elsker designet! Denne inneholder vitamin E samtidig som behandlede pigmenter og pustende 'filmdannere' skaper fugt. Vet ikke om det er meningen, men jeg synes leppene mine blir mykere av denne? Skikkelig deilig, og fantastisk fin i fargen.

Lipliner #857 HER

Denne er litt for mørk for leppestiften øverst i innlegget, MEN den passer perfekt til min MAC, Media leppestift. Dessuten kan den duses ut og brukes sammen med lysere røde leppestifter, og brukes om man vil skape ombre-lepper. 

Lip Defence Treatment HER

Jeg har alltid vært avhengig av Carmex på leppene, helt til nå. Denne er super, og ny bestevenn i rescue-mappen jeg har med meg hvor enn jeg går! Liten, nett og fukter leppene som carmex bare uten 'prikkingen'. Denne her må jeg ha mer av når den går tom, for denne elsker jeg faktisk!


Inglot er som jeg skrev tidligere en helt ny nettbutikk i Norge, og den synes jeg vi skal ta i mot med åpne armer og prise oss lykkelige for at vi har fått et merke med like god kvalitet som MAC bare til en overkommelig pris! Dessuten fant jeg en sykt kul video på nettsiden deres som jeg bare må vise dere, fordi den var skikkelig kul og jeg er såå glad i sånne 'kunstneriske' og gøye videoer:

Akkurat nå har Inglot 20% avslag på alle leppeprodukter til Valentine's day! Om jeg var dere ville jeg sikret meg mine favoritter mens salget enda er, alle leppeprodukter finner dere HER

Har du prøvd Inglot sin sminke?Savner du å se produktene på meg? Ikke frykt, de blir å se i søndagens sminkevideo!

2 kommentarer Skjul

Ingrid-Kommenterer tilbake!

06.02.2014 kl.16:42

Så mye fint!
Caroline

07.02.2014 kl.15:13

inglot <3 bare 3 daga igjen før e endelig kan gå amok og bestill alt de har!

Skriv en ny kommentar

hits