Svar på spørsmålsrunden del 2

Hvordan var discoene på språkreisen?

De hadde vært sykt kule om vi hadde vært bare ørlite beruset, haha. Vet at det sikkert høres dumt ut å si at man ikke kunne ha det gøy uten alkohol, men alt ble litt barnslig. Alt var lagt opp til at vi skulle danse, og når alle var litt sjenerte, det kom nye folk på hvert disco etc.. det ble veldig kleint

 

Fikk dere mye tid til å sole dere? Liksom nok til å bli brun? Eller var det sånn at du trodde du kom til å bli brunere?

Med tanke på at vi brukte 50% av sollyset om dagen på klasserommet og solte oss kanskje 3 ganger ble vi ikke brune i det hele tatt. Frida og Emma og de som hadde surfekurset ble veldig brune da, men de var jo på stranden hele tiden så det er kanskje ikke så rart. 

Hva skjedde om man gjorde f.eks noe som man ikke hadde lov til (ikke alkohol) men som feks å ikke være på rommet sitt til 23.00?

Haha, ehm.. ja. Vi fikk først kjeft og beskjed om å gå på rommene våre. Men om noen snek seg ut om nettene (ikke meg selvfølgelig) så fikk de 'husarrest' og måtte sjekke inn ved en leder hver time tror jeg det var. Ingen ble sendt hjem, bortsett fra en italiener som de tok for å kjøpe narkotika på Venice beach! 

Var det varmt?

Man tror nok at California er varmere enn det er. Det er veldig kjørlig på starten av dagen, litt duggfall og da ble hettegensere et must for å holde varmen. Men utover dagen kom solen og varmen, og da kunne vi bytte til tynnere sommertopper og shorts. I Las Vegas var det dødsvarmt og vi trodde vi skulle dø når vi var der. SÅ varmt har jeg aldri opplevd verken før eller siden, så der gikk vi i så lite som overhode mulig. Cabazon outlet var også DØDSvarmt, men heldigvis var det aircondition på alle butikkene. San Francisco og San Diego var litt som en varm sommerdag i Norge! 

Hvilken linje går du på? Og er det tøft?

Jeg går andre år på studiespesialiserende, Brønnøysund videregående skole! Det er helt greit, er vell ikke kjempeslitsomt, men det blir ganske travelt med jobb, blogg og trening på siden. 

Dro du på grunn av at du visste at Aurora Mohn, og andre toppbloggere skulle dit? Sånn at du kunne bli venner med dem og bli populær, og linket?

Ja? 

Haha, herregud nei. Jeg bestilte helt uten å vite hvem de andre som skulle reise var, dette fikk jeg ikke vite før etter jeg hadde begynt å betale og fikk meg my.ef-konto. Og det tok også lang tid før man kunne se at Aurora og Caroline hadde bestilt, så nei, jeg bestilte ikke fordi jeg visste de skulle dra. Ble kjent med dem fordi vi begynte å snakke, og de virket som utrolig herlige jenter (viste seg å stemme) og dermed ble vi 4-kløveren (når cassi ble med). Vil ikke si jeg ble populær, og linket ble jeg fordi de ville bruke bildene jeg tok mens vi var der :-)

Hvordan har du det?

Tusen takk som spør, så hyggelig! Jeg har det bra, fortsatt litt syk, sliten og gleder meg masse til ferie. 

Hva gleder du og gruer deg til?

Jeg gleder meg til jeg blir 18, til jeg reiser til Afrika og til å stå slalom i vinterferien! Gruer meg til torsdag.

Hvor ofte jobber du på Parfymelle?

Det varierer veldig da jeg kun er ekstrahjelp, men de siste månedene har jeg jobber hver dag med unntak av da jeg ble syk.

Hva gjorde dere i San Francisco på weekenden?

 

Vi nøt livet i verdens fineste by. Kort oppsummert: Gå rundt i byen på kveldstid, spise på hardrock, alcatraz, golden gate bridge, Lombard street, shopping, party på hard rock, gay parade, utforske byen på kveldstid, hotellrom♥♥

Når måtte dere stå opp?

Tror det var rundt halv åtte? Mener jeg husker skolen begynte ni, eller så var det halv ti.. husker ikke :-( Men husker det ikke var så gøy å stå opp 'tidlig' i sommerferien, men samtidig er jo det bare bra så sover man ikke bort de fire ukene, får mer ut av dagene av å stå opp i rett tid :-)


Noen som har flere spørsmål? :-)

 

9 kommentarer Skjul

kaikaxx

04.02.2014 kl.12:27

Fine bilder :)
Terese Hagen

04.02.2014 kl.12:31

Så brae svar! Har så lyst til California selv :D
Martyna

04.02.2014 kl.14:55

I'm going for your cause this year to California from EF! and I can't wait
Una

04.02.2014 kl.20:04

Haha måtte le litt da du fortalte om italieneren! Haha! Har så utrolig lyst til å dra på språkreise, det virker helt fantastik! <3

04.02.2014 kl.22:33

Ææææ! Malene jo!!
Martine

07.02.2014 kl.22:02

Hei! Jeg skal på språkreise med ef til california i sommer :-) må si at bloggen din er til stor hjelp, og jeg er en fast leser, du er kjempflink til å blogge! Men jeg håper virkelog at du kan svare så raskt som mulig på dette spørsmålet: måtte du ha visum når du skullle til california? Jeg hører så mye forskjellig, og vet ikke hva som er riktig, så blir ganske forrvirret.. Er skikkelig redd for å bli stående igjen på flyplassen, hahah :-p hvilke papirer var det man måtte ha i orden? På forhånd takk for svar :-)
INE KRISTINE

07.02.2014 kl.22:04

Martine: ja du må ha visum! :-)
Bella Hope Pedersen

12.02.2014 kl.14:05

Hva heter hun med mørkest hår, som står på sia av Caroline? :) har hun blogg?
INE KRISTINE

12.02.2014 kl.14:12

Bella Hope Pedersen: Hun heter Cassandra, og bloggen hennes: http://www.camasule.blogg.no :-D

Skriv en ny kommentar

hits