Gullbelagte gaver

Hei!

Gjett hvem som våknet syk? Jepp, så dagen min har gått til å, gjøre ingenting. Dristet meg til å spille shark attack og flapping bird i en times tid, så var det rett tilbake til liggende stilling i sofaen og dyp døvn. Men, det verste jeg vet å lese om på blogger er når bloggerne klager over å være syk, så skal ikke skrive mer om det. Over til noe annet, gøy!


//Reklame

I dag fikk jeg en pakke fra mittnavnesmykke.no(adlink) med noen gaver jeg har bestilt derfra til californiajentene jeg møter i slutten av måneden. Og selv om jeg hadde planlagt at det skulle bli en overraskelse klarte jeg ikke dy meg, så måtte bare sende snaps til alle jentene med bilder av armbåndene de skal få, fordi de var SÅ fine! Det står California på baksiden, og kallenavnet til hver av oss på fremsiden, veldig personlig og utrolig fint. Armbåndene er i forgylt sølv, og jeg gleder mag utrolig mye til å gi de til jentene når vi møtes♥

♥Caro♥

♥Rora♥

♥Cassi♥

♥Inis♥

Denne typen armbånd finner dere HER og er på tilbud nå til bare 290,-!

Tenker at dette er perfekte gaver til en søster, venninne eller mor, og om du vil gi til far eller bror så finnes de i litt mer røffe varianter, og det trenger heller ikke være hjerte! Likte også noen armbånd der anghenget var helt rundt i sølv, og det kan jo gis til begge kjønn :-) Veldig fine å gi i gave, eller bare til å ha selv! Tror iallefall jeg skal bestille flere, kanskje til morsdagen som lurer rundt hjørnet? Dessuten trenger det ikke være armbånd, mittnavnesmykke selger smykker og flere spennede gaver man kan få gravert hva enn man vil på. Kjempelur nettside for personlige og spesielle gaver :-)
 
Hva synes du om armbåndene? Fine, ikke sant? :D

5 kommentarer Skjul

Kristian Slotvik

31.01.2014 kl.16:23

Koffer ikke anus?

31.01.2014 kl.16:48

Åå så fine:) god bedring inis
Hege - Foto og hverdagen med ME

31.01.2014 kl.17:13

Så fine! Herlig gave :)
Diman Dilir

31.01.2014 kl.21:59

så enkla och fina!
Ida Stenersen

01.02.2014 kl.15:40

Åh, så nydelige!

Skriv en ny kommentar

hits