Vippeextensions og rabatt til dere på bambivipper!

Mange av dere gjettet helt rett angående hva jeg hadde bestilt meg time for på Karl Johan hudpleie, nemlig vippeextensions! Har greit lange vipper fra før, men vil likevel prøve det ut fordi det frister så veldig å slippe å styre med mascara halvt i drømmeland på morningene og å kunne stå opp nesten ferdig fikset må være en drøm! Dessuten er det jo kjempefint med lange vipper, fant litt inspo på weheartit:


Ææh, jeg gleder meg! Behandlingen blir sponset, heldige meg(!), så jeg vurderer nesten å reise ned til oslo noen uker etter jeg har fått satt vippene på, bare for å fylle inn når det trengs. Håper jeg kler det like godt som de jeg har sett med vippeextensions, fordi på andre ser det kjempefint ut! Om jeg passer med det skal jeg iallefall reise ned før sommeren og sette på før ferien, og da tørr jeg kanskje sette på litt lengre og tykkere vipper enn nå i starten. Er fortsatt veldig usikker på hvilken lengde jeg burde ta, hva tror dere? Noen andre som har vippeextensions?Forresten, til dere som vil kjøpe vippeserum men som synes det er litt dyrt! Det supergode vippeserumet fra xlash jeg skrev om i går kan dere nå få 100 kroner rabatt på om dere bruker denne koden:  INEKRI

Eventuelt kan dere gå rett til rabatten HER

Nyt bambivippene dere får av serumet♥

5 kommentarer Skjul

Kristine Svendsen

29.01.2014 kl.11:27

Bruker vippe extensions selv. super fornøyd! Er så deilig å våkne om morgene, mens du ser nogenelunde ok ut, og spesielt på ferier om sommeren.
Stine

29.01.2014 kl.12:33

Har flere venninner som bruker Xlash og det virker helt fantastisk. Supert med rabattkode. Takk!
Diman Dilir

29.01.2014 kl.16:25

oj va långa fransar!
Isabella

30.01.2014 kl.10:06

Jeg bruker Xlash selv og er strålende fornøyd! :) Takk for rabattkoden!
sanne

30.01.2014 kl.10:11

veldig fornøyd med Xlash! har sett stor forskjell etter å ha brukt det bare i en månede. anbefales :)

Skriv en ny kommentar

hits