Svar på spørsmålsrunde del 1

Din største uvane?

Jeg vil si min største uvane er at jeg sammenligner meg selv med andre hele tiden. Vet jeg ikke burde gjøre det, men det gjør jeg og selv om jeg prøver å slutte får jeg det ikke til. Noen som har det på samme måte? :-(

Hvordan vil du beskrive deg selv? Sjenert eller utadvent?

Jeg tror selv jeg er veldig utadvent, blir iallefall veldig fort kjent med nye mennesker. Et eksempel er på tog, får meg nye venner for hver togtur jeg tar. 

Hvor mange land har du vært i?

Hmm, vell. Norge (obviously) Sverige, Danmark, Spania (mallorca), Hellas (Kreta), Kypros, Tyrkia (x5), USA (California, New York og Nevada).. det blir vell 8 land tilsammen. Alt for lite! Gleder meg til jeg kan si jeg har vært i dem alle :-D

Hva vil du bli?

Plis ikke spør :-( Lurer på dette selv. Vil tjene minst 10 mill i året (for å få råd til min Lamborghini Aventador), jobbe lite og jobbe med noe jeg liker samtidig som jeg kan ta meg fri til å reise så mye jeg vil. Noen forslag?

Hvilken strand likte du best i California?

For å shoppe, oppleve og gjøre andre ting enn å sole seg er det Venice beach. Men den absolutt fineste tror jeg var Laguna eller Huntington, alle var kjempefine! Hvor var det best å shoppe?

Santa Monica 3rd street♥♥♥

Får man velge selv hvem man vil sitte med på flyet?

Nei, ikke egentlig. Men det vi gjorde var å bytte plasser etter vi hadde satt oss sånn at alle fikk sitte med de, de ville. Var det en random mann midt blandt oss brukte de være veldig snille og bytte plass for at vi skulle få sitte sammen :-)

Hvor finner du meste av klesinspirasjonen din fra?

Det er mange steder det. Blogger, weheartit, på gata, i blader.. ja, over alt egentlig. Er tilogmed så freaky at jeg bruker ta snikbilde av de på gata/offentlig som jeg digger stilen til, sånn at jeg kan studere klærne senere og lete etter dem på nett, haha. 

Hvilke blogger leser du?

Fotballfrue, Eirinkristiansen, Andreabadendyck, Wossa, Carolinecf, Camasule, auroramohn, l0ve og mange, maaange flere som ikke er fast regime.

Har du mange venner? Hører nesten aldri om de på bloggen

Jeg har ikke en enorm vennegjeng, men jeg har venner ja, men holder meg mest med min afrikavenn Pia som reiser til Egypt sammen med meg i August♥ Har også veldig lite tid til å være med venner, ettersom uken min er fylt med skole, jobb og trening. Så er mest med venner på skolen men prøver å bli flinkere til å sette av tid i fritiden også!

Hvor vil din neste utenlandsreise gå til?

Foreløpig har jeg ikke bestilt noe annet enn Afrika i August, men det er så lenge til så må nesten reise litt ut av landet før den tid.. har kjempelyst å reise på besøk til søster i København igjen iallefall, også kanskje Paris eller London, føler dette er året for shoppingweekend!

Er det noe du ville endret med californiaturen din?

Jeg ville gitt faen i mellomrommet mellom tennene mine og SMILT MERHvor ofte trener du?

2-3 ganger i uka :-) 

Har du kjæreste og hvor lenge har dere vært sammen?

Ja det har jeg, verdens fineste og vi har vært sammen i snart 3 og et halv år♥

5 funfacts om deg?

  • Jeg er veldig heldig, vinner alt hele tiden
  • Da jeg var liten trodde jeg folk mente at jeg skulle blunke når de sa: Smil! Så på alle barndomsbildene av meg blinker jeg med det ene øyet..
  • Jeg kan gå en hel dag uten å tisse, litt som kameler
  • Hver søndag fra jeg var ca 6 - 12 brukte jeg stå opp grytidlig på søndager for å bake til mamma og pappa våknet haha.. ble ikke alltid vellykket da for å si det sånn
  • Jeg kan ikke plystre

Hvor mye usunt spiser du?

Passe mye, vil jeg si. Spiser egentlig ganske variert, og holder meg borte fra godterier i hverdagene (ved unntak av bursdager og spesielle anledninger selvfølgelig). Men i helgene er det så å si fritt fram, men spiser ikke overdrevent mye usunt da heller egentlig. 

Hvor lang tid bruker du på stelling om morgenen?

Det kommer alt ann på hvor mye tid jeg har, haha, alt fra 5 minutter til en halvtime. Sminker meg ikke mer de dagene jeg har god tid og kan stå 30 minutter, jeg bare tar det med ro og stresser ikke, gjør ting litt mer nøyaktig enn på de dagene da jeg kun har 5 minutter på meg før jeg må springe. Mens om jeg skal ut og har virkelig god tid på meg kan jeg stå mange timer, elsker å sminke meg, det har jeg alltid gjort! Kanskje litt av grunnen til at jeg jobber på Parfymelle også, er jo faktisk utrolig interessert i sminke og styling. 

Hvilken parfyme bruker du?

Dolce & Gabbana, husker ikke navnet men den ser SÅNN ut. Og den nyeste til Moods of Norway, disco sunset! De er begge SÅ gode10 kommentarer Skjul

Martyna

27.01.2014 kl.09:47

ohhh california <3 I'm going to travel the language in August and already I can not wait!
asummerincali

27.01.2014 kl.15:57

var du på helgetur til LA? elsker bloggen din!
INE KRISTINE

27.01.2014 kl.16:37

asummerincali: Det var ikke et alternativ med helgetur til Los Angeles, så nei :-) Men dagstur var jeg på!
Sunniva

27.01.2014 kl.18:05

Åå, har så lyst til California!!

Kan ikke du legge ut bilde av kjæresten din? :)

27.01.2014 kl.18:15

Kan du legge ut bilde av deg og kjæresten din? :)

Når var du i New York?
INE KRISTINE

27.01.2014 kl.18:50

Anonym: var det bare et par timer da jeg reiste til California :-) Og nei, han vil helst ikke at jeg legger ut bilder av han og det vil jeg respektere!
Tina

27.01.2014 kl.20:11

Jeg skal på språkreise til sommeren, men gruer meg veldig til hjemlengselen. Hvordan taklet du dette? Elsker bloggen din :-)

27.01.2014 kl.20:21

Kanskje du kan bli privat stylist til en berømt person? Etter det jeg leser om deg virker det som at det kan passe :-) du har en nydelig blogg og et herlig utseende <3
INE KRISTINE

27.01.2014 kl.22:12

Anonym: Tusen takk for tipset, hadde nok vært veldi gøy men sjangrene for å bli rik på et sånt yrke et vel ganske liten :-( dessuten et jeg nok ikke så flink! Men takk for tips :-D

01.02.2014 kl.17:50

hæ? har du kjæreste! og dere har vært sammen så lenge uten at vi har sett noen bilder! kan du legge ut bilde?

Skriv en ny kommentar

hits