Anbefaling; - Shampo og varmebeskyttende

Lenge siden siste anbefaling, så her kommer to i en smekk!

For noen uker siden fikk jeg en varmebeskyttende i posten (ikke sponset) fra beutybay.com. Litt etter det fikk jeg en shampo (heller ikke sponset) fra en venninne som kom hjem fra USA med den til meg (snille Johanna♥). Nå har det gått noen uker og jeg har brukt shampoen hver gang jeg vasker håret, som er ca. 3 ganger i uken, og varmebeskyttende i håndkletørt hår etter hver hårvask! 

Shampoen lukter svakt av rose, derfor, lukter jeg på roser, haha.. yes

Shampoen heter Alterna Caviar repair og koster veldig mye her i Norge men ble rundt 200 kroner på Sephora i USA. Det er denne jeg snakker om, og den er god som gull! Det eneste minuset jeg har funnet ved den er at den skummer ikke så mye som andre shampoer jeg tidligere har prøvd, og det liker jeg ikke såå godt. Men ellers er den super! Lukter deilig, håret blir rent og håret blir sterkere! Merker stor forskjell på tangle teezeren min (hårbørsten) før og etter jeg begynte å bruke denne. Nå er det sjelden at det ligger igjen hår, i forhold til tidligere. Så det må jeg si meg fornøyd med :-)

Varmebeskyttende heter Alterna Bamboo anti-breakage og kommer i en bambusformet flaske! Den kjøpte jeg her. Den er tykk i konsistensen, som krem, og lukter litt syrlig og litt som godterier! Denne tar jeg alltid minst 5 spray av i håndflaten etter at håret er halvtørt, også fordeler jeg det gjennom håret med fingerne. Den sier at den skal beskytte opp mot 220 varmegrader, og at den reduserer slitasjen ved bruk av varmeredskaper med opp til 87%. Om det stemmer kan jeg ærlig talt ikke si at jeg vet, klarer liksom ikke si hvor mange prosent bedre håret kjennes etter jeg har brukt denne mot når jeg ikke bruker denne. Men at håret fliser seg mindre opp og virker glattere er det ingen tvil om :-)

likevel skal det sies at dette er den første varmebeskyttende jeg noen sinne har prøvd, så har ingenting å sammenligne den med! MEN, for meg funker denne kjempebra så vet ikke om jeg trengerå prøve noen andre heller, haha :-)

Neste kjøp blir hårkur, noen som har tips til gode for slitt/tørt hår?

9 kommentarer Skjul

Ida Stenersen

26.01.2014 kl.21:26

Takk for anbefaling! Og nydelige bilder:)
Lene

26.01.2014 kl.22:23

En hårkur jeg har brukt i 1 år nå er Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque. Jeg har veldig tørt og litt slitt hår, og den funker syykt bra. Man kan ikke se de slitte tuppene etter å ha brukt den, og håret blir silkemykt :D

26.01.2014 kl.22:44

Håret mitt er ikke spesielt slitt, men tørt. Jeg har prøvd hårkurer fra Define og noen få andre merker, men har ikke merket så stor forskjell. Moroccanoil derimot gjør håret veldig mykt! Er såå fornøyd med den :) Håret mitt føles og ser mye sunnere ut når jeg bruker den!
katrine

26.01.2014 kl.23:06

grunnen til at den ikke skummer så mye er at den ikke inneholder sulfater! det er det stoffet som får sjampo til å skumme, men det er også veldig skadelig for håret, så det er jo veldig positivt at den ikke inneholder det :)
INE KRISTINE

26.01.2014 kl.23:40

katrine: åjj, takk for tipset! Visste ikke dette så det var jo veldig gøy og ikke minst lærerikt å høre :-D

27.01.2014 kl.00:12

hei ine! hvis du leser denne kommentaren håper jeg du trekker litt på smilebåndet:) ville bare si at øyenbrynene dine var superfine på disse bildene, litt tynnere i front enn de har vært et par ganger:) fin er du uansett, elsker bloggen din, stå på!!
INE KRISTINE

27.01.2014 kl.00:25

Anonym: Hei snille du! Haha, du aner ikke hvor kritisk jeg er til brynene mine og hvor vanskelig jeg synes det er å få til fine! Så denne kommentaren trakk godt i smilebåndet, tusen takk for det skjønne deg <3
Vilde

27.01.2014 kl.07:22

Joico har en proteinkur som er kåret til verdensbeste og den er virkelig supergod! ;)
Ronja

27.01.2014 kl.08:06

Har også ganske slitt og tørt hår, jeg bruker maroccanoil, den er kjempegod og håret blirt mykt og fint av den!

Skriv en ny kommentar

hits