Svar på spørsmål

Tjener du penger på bloggen? :) Hvor mye tjener du isåfall cirka i måneden i tillegg til jobben du har?

Ja, jeg tjener penger på bloggen, men det er ikke mye. I tillegg til jobben min kan jeg på en dårlig månede tjene 4000 til en god månede tjene over 12 000 kroner. Varierer altså veldig med hvor mange timer jeg jobber på Parfymelle. Men de siste månedene har jeg jobbet mye og fått rundt 10 000 kroner hver månede (parfymelle + blogg) :-)


Skal dere reise alene til Egypt, eller er foreldrene deres med?

Vi reiser alene, derfor jeg ikke kan dra før dagen etter bursdagen min, må jo bli 18 først! 

Hvordan får du sett serier på iPad? :-)

Jeg bruker både netflix og viaplay jeg, fordi netflix har størst utvalg men viaplay har muligheten til å laste ned serier sånn at man kan se dem uten internett. Men siden du kommenterte på bildet under her så er jeg litt usikker på om du refererte til 'vogue' som det står på iPaden på bildet, for det er iallefall ikke serie men et moteblad man kan abonnere på inne på itunes :DHvilken bil er det på bildet? Eller har du det i større format? hahah


Er ikke helt sikker på hvilken bil det egentlig er men liker å tro det er en Lamborghini? Haha, har ikke SÅ peiling på biler, synes bare den var fin. Fant bildet på weheartit, HER! :D

 

Kan du linke til de andre cali-jentene sine blogger?

Såklart! Cassandra, Caroline, Aurora, Frida, Emma (fant ikke hennes blogg lenger, så linket bare instagrammen hennes jeg) SAVNER DEM
 

Er klokka du får fra Gant sponset?

Ja! Gleder meg mye til å få den, den er jo bare såå skjønn!

Hva går denne stilkonkurransen ut på?

Jeg skjønner at dere lurer, brukte jo utroli lang tid på det! Stilkonkurransen går ut på å skrive en stil om temaet 'den gyldne middelvei i vår tid'. Fire av de beste stilene skal presentere stilen sin forran juryen, og den som presenterer best vinner en tur til herlige New York (!!). Der får man besøke FN-bygningen (drøm!) og dra til Niagara falls i Canada,  som jo ser helt nydelig ut. Denne turen varer i 2 uker og det hadde vært en dream come true å vinne, men er mange flinke med så kan ikke annet enn å krysse fingerne. Leverte stilen i forrige uke, så nå venter jeg i spenning. 

Hva synes du om treningsklærne fra Cubus?

Jeg synes treningsklærne er supre! Kvaliteten er ikke ekstremt bra, fordi iallefall sportsbh-ene blir veldig slitt etter noen år (merk, ÅR) men det er vel kanskje normalt? Har bare brukt sportsbh fra Cubus så kan liksom ikke helt sammenligne :-) Men har nå fire forskjellige og liker dem alle! Genseren er også veldig god, men merker på sømmene at jeg bare betalte en hundrelapp for den. 

Sorry, men nå er jeg skikkelig lei av å se california bildene på bloggen din?. ellers er den utrolig bra altså

Nå startet jeg denne bloggen på grunn av at jeg skulle reise dit, og den eneste grunnen til at jeg fortsatte var at jeg syntes blogg var gøy og liker det fordi jeg får skrive og poste bilder av akkurat det jeg vil. På grunn av ekstremt mange spørsmål fra lesere som skal reise på språkreise velger jeg fortsatt å skrive om det, og sommeren i California kommer alltid til å være en stor del av meg og mitt liv, så om jeg så vil poste 10 innlegg daglig med bare bilder fra California, gjør jeg det. Synes du det er kjedelig så sorry mac, men da er nok ikke denne bloggen noe for deg da :-)

♥CALIFORNIA♥

 

Har du noen spørsmål til neste gang?

22 kommentarer Skjul

Eli-Birgithe Kristiansen

23.01.2014 kl.17:35

Fine svar! :D
colorfashion

23.01.2014 kl.17:50

Fine svar :-)
Charlotte

23.01.2014 kl.18:52

Hei Ine Kristne! Jeg må bare si jeg elsker bloggen din! Den er min favoritt blogg gjennom tidene! Er innom flere ganger daglig. Og jeg liker at bloggen ofte er oppdatert. Jeg syns du er kjempepen og søt. Jeg elsker tvseriern himmelblå å har sett alle sesongene sikkert 5 ganger. Når jeg fant ut at det var du som var med syns jeg himmelblå ble enda gøyere. Du er utrolig flink å ta bilder og utrolig flink til å fikse deg selv på håret, det er to ting jeg virkelig skulle ønske jeg kunne selv, men er desverre ikke så god. Meeen, så har det seg sånn at jeg leser bloggen din og får mange gode råd! Tusen takk Ine! :D keep up the good work! Elsker klesstilen din også! et lite spørsmål på slutten, har du noen gang vert i skottland?
INE KRISTINE

23.01.2014 kl.18:59

Charlotte: Ååå for en herlig kommentar, skjønne deg <3 Tusen hjertelig takk, setter utrolig stor pris på det! Og nei, det har jeg ikke vært, hvordan det? :D
Tiffany & Daisy

23.01.2014 kl.19:04

Flotte bilder! :D og bra svar (:
Stine

23.01.2014 kl.19:26

Jeg reiser til California til sommeren, og bloggen din er en stor grunn til at jeg valgte å reise :)

Jeg lurte på om du kan skrive mer om språkreisen din?

Kan du skrive et innlegg med tips om California? Liksom ting man ikke bør gjøre og ting man bør gjøre ❤️
Stine

23.01.2014 kl.19:28

Var reisen til Egypt dyt?

Hvor lenge skal du være der og når reiser du?
INE KRISTINE

23.01.2014 kl.20:28

Stine: den blir rundt 15000kr samlet, så må vi jo ha lommepenger også :-) skal være der en uke og reiser 13 august!

23.01.2014 kl.22:27

du burde prøve trenings bhene fra nike! de er utrolig gode
INE KRISTINE

23.01.2014 kl.22:36

Anonym: takk for tipset, har vurdert de lenge!
Caroline

24.01.2014 kl.10:19

nike har jo bare gode treningsklær :( hilsen ei som brukt 700 på ein jævla tights fra nike (men den e best i verden, sku ønska e kunna bo i den)

24.01.2014 kl.17:04

Fine svar!

På Instagram skrev du at du skulle til Dubai, er det sant? :-D
INE KRISTINE

24.01.2014 kl.17:35

Anonym: Nei, det var egentlig planen helt til vi skulle bestille og så at aldersgrensen for å komme inn i landet var 21 år.. haha, så det får bli senere i livet!
Marie

24.01.2014 kl.20:01

kan du legge ut et bilde av deg og pia?
Karin

25.01.2014 kl.09:44

- Hur fick du en så framgångsrik blogg med många läsare, att du blir sponsrad av företag och tjänar pengar på din blogg? Jag skulle så gärna vilja ha en mer professionell blogg med många läsare men vet inte vart jag ska börja eftersom att jag bara har runt 20 unika besökare om dagen.

- Jag ska på språkresa till Long Beach, California 2015 och vet inte om jag ska välja Las Vegas-weekend eller San Fransisco-weekend. Har du något tips?

Världens bästa blogg har du, fortsätt med det du håller på med! Kram!
INE KRISTINE

25.01.2014 kl.10:17

Karin: Hei! Tusen takk for det, hyggelig å høre :-) Jeg gjorde ikke noe spesielt, jeg bare blogget og fikk flere og flere lesere for hver dag! Men det har nok også noe med at jeg flere ganger ble linket av forskjellige toppbloggere.

Om jeg var deg ville jeg selvfølgeli valgt begge weekendene, men om du MÅ velge er det helt klart San Francisco som er best av de to weekendsene :-)

Klem til deg!
Pia

25.01.2014 kl.11:06

Var det internett på rommene på campus?
INE KRISTINE

25.01.2014 kl.12:26

Pia: Ja, men det trådløse nettet var ekstremt dårlig. Så ta med internett-kabel, fordi det nettet er sykt raskt!

25.01.2014 kl.19:23

Har du tenkt noe på utveksling?

Når du var i København, var du på Sephora og Urban Outfitters da? I så fall, hvordan var de butikkene?

Jeg skal til København snart, og der har de Sephora. Siden du var på Sephora i California, lurte jeg bare på om det er noe du kan anbefale meg? :-)
Frida

26.01.2014 kl.09:34

Heei, jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om hva i USA det er som er veldig annerledes enn i Norge? Som feks. Offentlige toaletter, drikkevann-tilgang osv.
INE KRISTINE

26.01.2014 kl.13:01

Anonym: Jeg var på både sephora og Urban Outfitters i København, og butikkene er jo prikk like som i USA :-) Om du er på jakt etter sminke er jo Sephora den butikken som har ALT, og Urban har mye fint :-)
Susanne Madonna Aanesland

26.01.2014 kl.18:13

Hei, utrolig fin blogg!

Jeg skal få kamera til sommeren, jeg har tenkt mye på canon eos 600d med 50mm 1.4 linse, hvilken linse bruker du og hvilket kamera har du?

Klem Susanne

Skriv en ny kommentar

hits