Ny klokke fra Gant

Hei, fine leserne mine!

Jeg elsker klokker, i (nesten) alle farger og fasonger. Rett og slett fordi de pynter opp et hvert antrekk, samtidig som man kan holde følge med tiden! Det er to fluer i ett smekk det :-) Fra før har jeg to kjempefine klokker som jeg bruker hver eneste dag. Ikke samtidig vel og merke, men det er sjelden en dag da jeg går uten noen klokke som helst! Den i gull fra Moods of Norway er veldig stilren og passer tik alle antrekk, og den med lærreim og verdenskartet inni er fra Urban Outitters og passer veldig fint til strikkegensere. Fikk den av søsteren min da jeg feiret bursdagen min i Tyrkia i fjor, ble SÅ glad for har ønsket meg den siden jeg så den i California i sommer. Fine klokkene mine♥ Og som om ikke det var nok så kommer det snart enda en nydelig klokke inn i samlingen!


Jeg sett lenge på klokkene fra Gant, og også Michael Kors og Marc Jacobs, og fikk i dag mail om at den fra Gant på bildet under blir min i februar! Jeg er så heldig, gleder meg masse til å ta fine bilder av den til dere♥ Koster faktisk under 2000 kroner, og den finner dere HER!
DEN ER FIN, ikke sant?

4 kommentarer Skjul

miinemor

16.01.2014 kl.18:38

Utrolig fin!! ♥
Tiril

16.01.2014 kl.19:58

Den er dødsfin, har utrolig lyst på den! Er klokka sponset?
INE KRISTINE

16.01.2014 kl.20:13

Tiril: ja, det er den! Men innlegget er ikke sponset, så skriver ikke "reklame" før i innlegget jeg blir å skrive når jeg har fått klokken i februar! :-)

22.11.2014 kl.13:34

Hei, er det mulig å få tak i den fra urban outfitters nå?

Skriv en ny kommentar

hits