favoritter

Disse har dere nok sett før. det er nemlig min kjære håndskrubb og håndkrem fra True Blue Spa, herlighet så mye jeg har brukt disse to. Fuktighetskremen er dessuten dødsgod, lukter som en himmel og trekker såå fort inn i huden :-) Dessuten utrolig dryg i bruk, har brukt masse og den er ikke halvtom enda engang!

Bodysprayen er snart tom, så passer bra at jeg skal innom Victoria's secret i København nå til uken :-D Deo'en er fra Parfymelle, Biotherm og lukter veldig friskt men mildt. Serumet er skikkelig deilig, luksus for huden! Det er fra Ole Henriksen, kjøpt på Sephora :-D

Er avhengig av en god sminkefjerner, og jeg bruker bytte mellom disse serviettene fra Simple og en fra Lancômé. Det er faktisk de eneste to sminkefjernerne huden min tåler, blir sååå tørr under øynene av de andre jeg har prøvd. Selvbruningen er min trofaste foam fra St. Tropez, knall til bleke høstdager. 

Er avhengig av alle produktene over her, så gruer meg til den dagen de er tomme :-( Er jo ikke barebare å få tak i nye produkter når jeg kjøpte de i USA! Bruker du noen av de samme? :-)

 

4 kommentarer Skjul

Emilie-Therese

06.10.2013 kl.21:37

Herlig :D

06.10.2013 kl.22:22

Bruker de samme sminkefjerning serviettene :D
Dina Rygg Eide

06.10.2013 kl.22:56

Bloggen din gjør dagen min så mye bedre, jeg kan alltid komme til ett nytt innlegg (om ikke 3, haha) du oppdaterer så ofte, og jeg elsker deg for det! Om jeg har en ekstra dårlig dag så bare balr jeg gjennom bildene dine, og vips så er smilet på plass :D Håper du setter like mye pris på leserne dine, som vi gjør på deg. Håper du aldri slutter å blogge, du burde ligge øverst på topplisten :O

Ha en super kveld videre nydlige deg! kos&klem<3
INE KRISTINE

06.10.2013 kl.23:04

Dina Rygg Eide: ååååå tusen takk! Setter utrolig stor pris på hver eneste en av dere <3

Skriv en ny kommentar

hits