Svar på månedens spørsmål

Hei!

Først og fremst vil jeg bare si at denne helgen har jeg tatt meg tid til å bli frisk, og bare slappet helt av og tatt livet med ro. Nå er jeg veldig mye bedre, som jo er deilig! Har begynt på preparat for B12 problemene mine, og håper nå at jeg endelig skal bli helt frisk. Har matteprøve i morgen og skal jobbe med den i ettermiddag, så ikke fortvil om bloggen ikke nedspammes av blogginnlegg, for jeg er ganske opptatt med skolearbeid og håper dere har forståelse for det :-)


Hva bruker du til å sminke bryna dine med? Leter etter noe lysere siden jeg sminker øyenbryna aaaaallt for mørke.. Hadde satt pris på svar :) 

Hei! Jeg bruker Chanel øyebrynsblyant i fargen #10 Claire Blonde, den er kjempebra men desverre snart oppbrukt så må ha ny :-(

Kan du ha en konkurranse?

Akkurat nå synes jeg at jeg har kjørt veldig mange konkurranser, og har ikke noe å konkurrere ut akkurat nå. Men så fort jeg finner en bra premie skal jeg legge ut konkurransen! :-D

Hvor mye koster premium og kan du ha en video om picmonkey, om liksom hvor mye det koster, noen forskjellige måter å redigere, og alt det grunnleggende om netsiden, hva som er bra og dårlig osv..? Pliis? har aldri kjønt nettsiden helt, siden når man ikke er premium osv.. så kan man jo ikke bruke noen av effektene nesten!

Premium koster nesten ingenting, 16 Kroner i måneden bare, 198 kroner for et helt år! Veldig billig for et utrolig bra, og ikke minst enkelt redigeringsprogram :-) Det jeg synes er best med picmonkey er jo at det er veldig enkelt, mange fine ferdiglagde effekter og verktøy. Det dårlige, hm.. Jeg kan ikke komme på noe akkurat nå men om jeg finner noe ikke så bra skal jeg si fra! Kan vell se om det er mulig å lage en video om det også, men er veldig enkelt og om man prøver seg ut litt lærer man fort :-)

Kan du ha innkjøpsvideo fra København?

Nå håper ikke jeg dere tror jeg skal dit for å shoppe enorme mengder, da jeg jo handlet veeeldig mye i sommer. Men det lille jeg eventuelt finner i København skal selfølgelig vises i video om dere vil det! :-D

Kan du lage flere slike tips videoer?

Ja det kan jeg, dere må bare komme med forslag på konkret hvilke tips, hva vil dere lære?

Hvor er den burgunderrøde genseren din på bildene fra? :) Hvilken butikk? 

Den er fra Bookstoren på campuset i California, og er bare å få kjøpt der desverre. Men om du er i California, kan du ta turen innom Long Beach, og på bookstoren til California State University Long Beach vil du finne generen :-)

Hei jeg skal også til København men hvor ligger Victoria's secret?

Den eneste VS'en de har ligger på Kastrup, flyplassen :-)

Where did you get your pink bowl?

I got them both at Kremmerhuset! 

Kan du være så snill å lage en sminkevideo om hvordan du sminker deg? :-)

Deeet synes jeg høres så kleint ut, men kanskje om veldig mange spør :-)

Du kunne ikke tenke deg å lage en sminkevideo om hvordan du sminker øynene dine på disse bildene?

Kanskje det, er det noen fler som vil det eller? 

Du har så sykt fin farge på håret! Har du noengang farget det hjemme, hvordan ble det? :-)

Tusen takk! Sist jeg gjorde det var jeg sikkert 12 eller noe, og husker jeg rett ble det ganske gult. Alt jeg gjør med håret gjør jeg til frisøren, og fargen jeg har nå fikk jeg i Tyrkia av min faste frisør der på 70 år som sammen med sin kone foliestrpet håret mitt i år også, som de andre årene jeg har vært der. 

 

8 kommentarer Skjul

23.09.2013 kl.17:14

PLIIIIS lag en hverdagssminkevideo, plisplisplis bare sånn man kan bruke på skolen liksom, for det er kanskje ikke like kleint som om du skullle vist fest sminke osv..:D bare sånn vanlig skole sminke? plisplis

23.09.2013 kl.18:22

lag en sminkevideo, det hadde vært supert!

23.09.2013 kl.18:39

ja hadde vært supert om du lagde en hverdagssminkevideo!
Line

23.09.2013 kl.19:28

Glæd dig til København, det er den fedeste by!

Jeg synes også at du skulle lave en sminkevideo, det ville være nice! :)

Hilsen en københavnsk læser ;)
INE KRISTINE

23.09.2013 kl.20:50

Line: åh så gøy at jeg har lesere i København! :-D
Michelle

23.09.2013 kl.23:27

Min mor er fra København, men vi bor i Nordjylland, altså i toppen af Danmark. :D Men ja, glæd dig til København, det er virkelig en fed by! Kan anbefale at i besøger Christania, hvis du ikke ved hvad det er i forvejen, kan du læse om det her: http://www.visitdenmark.dk/da/koebenhavn/attraktioner/christiania :)
INE KRISTINE

23.09.2013 kl.23:29

Michelle: tusen takk for tips! Har vært i København før, men setter alltid pris på tips! :-D

26.09.2013 kl.22:54

Jaaaaaa sminkevideo!!

Skriv en ny kommentar

hits