How to; Øyeskygge Det du trenger:

1. Øyeskyggeprimer 
2. Naked eye, urban decay paletten (eller lignende farger)
3. En korthåret, stiv sminkekost (helst den som følger med paletten)
4. En langhåret tykk sminkekost (til å duse ut) 
5. Våt eyeliner
6. Mascara eller falske vipper
Bildet hentet fra weheartit

Først: Legg øyeskyggeprimeren over hele øyet, opp til brynet. Massér den godt inn så det ikke er fugt igjen, da dette kan gjøre øyeskyggen vanskelig å applikere. 

1. Denne skal under øyebrynet, som en highlighter. Denne gjør at både brynene ser bedre ut og løfter blikket. Denne legges med den stive, korte børsten. Viser til bilder over.

2. Denne legges med den korte, stive børsten innest og til midten av øyelokket. Det er denne som lyser opp øyet, så bruk gjerne litt mye for å få fram en økt effekt.

6. Du legger så på nummer 6, Toasted, som skal være midt på øyelokket. Denne er kjempefin, bronseaktig! 

7. Nå skal du legge skyggen, den skal legges i øyeglobalen, i en bue. Følg beinet du kjenner, og se på bildet over der jeg illustrerer hvor denne skal. Denne skal helt fram i en tynn strek ned til tårekanalen (spissen på øyet inn mot nesen) Denne er viktig at legges med en hard, korthåret børste for å få den tynne streken markert nok. Det som blir til venstre for 7-tallet på bildet over skal duses ut med en langhåret pensel. 

5. Her legges nummer 5, Darkhorse med den langhårete børsten. Denne er mørk og skal gjøre kontrasten mellom det lyse og mørke større. Ta litt og litt, ellers blir det fort alt for mye. 

3. Over globallinjen duser man ut den mørke nummer 7 med nummer 3, Buck. Denne skal ikke legges for høyt, men med bare duse ut og blande sammen den lyse highlighten fra nummer 1 og nummer 7. 

4. Helt til slutt legges nummer 4, som er en kjempefin gylden Half baked. Denne legges i øyekroken (begynnelsen på tårekanalen). I fjortissbølge-perioden la man ofte hvit øyeskygge her. Denne lyser virkelig opp og gjør øynene mye større! Eller, de ser større ut. 

Du kan gjerne ta den langhårete børsten til slutt å duse forsiktig over hele øyelokket, men pass da på at kosten er helt ren. 

Det du så gjør:

Resten er valgfritt, siden øyeskyggen er ferdig. Men det som ser fint ut er å bruke en våt eyeliner og tegne en ganske tynn strek som vist på bildet. Under øyet og på våtlinjen kan man bruke en eyelinerblyant og tegne en mørk men tynn utduset strekk. Vil du ha et mer forsiktig resultat kan du heller bruke den korthårete, stive penselen og bruke nummer 5, darkhorse under øyet som en 'eyeliner'. Lim til sist på falske vipper eller legg på mascara! Vips, så er du ferdig :-D

 

Er sminketutorials noe dere vil jeg skal gjøre oftere? 

4 kommentarer Skjul

alizaab.blogg.no

15.09.2013 kl.12:56

Hei:)

Fin blogg!

Kanskje du kunne titte innom bloggen min og legge igjen noen kommentarer.
Johanne Sandelin

15.09.2013 kl.13:07

Så fint det var, utrolig fine bilder :)
Benedikte

15.09.2013 kl.15:17

Jaa, ha flere sminketutorials :-D
Michelle

15.09.2013 kl.22:47

Du er så smuk! <3

Elsker din blog :)

Skriv en ny kommentar

hits