Penthouse suite

Hei og god morgen, jeg har masse å fortelle dere siden sist!

Rommet vi fikk da vi kom hit til hotellet var utrolig fint, men med veldig mye galt. For eksempel fungerte ikke lysene på noen av rommene, dørhåndtakene falt av og forskjellige småting gjorde at vi var litt missfornøyde. Det hele toppet seg da låsen på balkongdøren til meg og søsteren min ikke gikk å låse, og siden rommet var på bakkenivå ble dette for risikabelt til å kunne leve med resten av ferien, da forbipasserende mennesker lett kunne gå rett inn på rommet og rundstjele oss. Derfor sa mamma og pappa fra til hotellets ledelse i går morges om at de måtte fikse låsen så døra kunne låses, ellers ville vi ha nytt rom. Haha, flaksen i det hele var at en familie som skulle komme og bo i suitten på hotellet hadde ringt å bedd om de kunne få bytte rom til førsteetasjen fordi de hadde barnevogner og ville unngå trapper. Så nå bor vi i øverste etasje, hotellets største suite med verdens største balkong på taket, to digre bad, trapp inni leiligheta og svære soverom! Superluksus, og vi har utsikt over hele Alanya noe som gjør at jeg gleder meg masse til de fine bildene jeg kan ta der. Vi har hotellets største balkong, og siden den er på taket kan man sole seg der, kjempelurt! See så fin utsikt da!

Her ser dere altså kingsize balkongen vår, men siden jeg ikke har zoomobjektiv får jeg ikke fram i det hele tatt hvor stor den egentlig er, så skal prøve å ta bildet fra bassenget og opp på balkongen i dag så dere får se så stor den egentlig er. 

Det som er kjipt er at nå som vi bor i 9ende etasje har vi ikke internettet vi snyltet fra resepsjonen som lå vegg-i-vegg med det gamle hotellrommet, så nå må jeg ned i resepsjonen for å få internett. Veldig kjedelig, og grunnen til fraværet i går. Men man kan ikke få alt servert på sølvfat heller. Nå skal jeg springe å bade, familien venter. Har forresten fått superskille, gøy! Ha en fin dag!

5 kommentarer Skjul

Mariehuberg

15.08.2013 kl.14:11

Så bra det fikset seg til slutt!! du får ha en fortsatt fin ferie <3
julie Kippersund

15.08.2013 kl.17:48

Så utrolig fint !!

15.08.2013 kl.20:46

Så heldig!:) Skjedde noe lignende med meg da vi var på skoletur til Polen i høst. Først fikk vi et rom med kun to senger, og vi var tre personer. Så fikk vi nytt rom der lyset ikke funket, masse ødlagdt osv. Så da fikk vi like godt den største suiten på hotelet. Alle kom til oss om kveldene, og hadde party! Hahah
Maren

15.08.2013 kl.20:52

haha genialt! Men hvor er skoene nederst til høyre på bildet fra? :-)
INE KRISTINE

16.08.2013 kl.21:57

Maren: de er fra Asos! :)

Skriv en ny kommentar

hits