Ting dere kanskje ikke viste om meg

Siden jeg fikk veldig mange nye lesere etter Californiaturen tenkte jeg dere kanskje ville bli litt bedre kjent med hvem Ine egentlig er, litt fakta rett og slett!

 • Da jeg var 13 år gammel fikk jeg rolle etter en audition til dramaserien Himmelblå, det var utrolig gøy og jeg fikk både venner og minner for livet! Spilte i sesong 3, og rollen het Veronica Grøndahl :-)

 • Mitt største kompleks er mellomrommet mellom fortennene mine, mye på grunn av dem at dere nesten aldri ser meg smile så tennene vises. 

 • Jeg har vært innlagt på sykehus så mange ganger i løpet av livet at jeg ikke har telling, senest i 2011 da jeg fikk nyrestein uken før konfirmasjonen min ( Dere kan gjette hvor stressa mamma var da ) 
 • Jeg har to søsken, storesøster Helen på 24 år i København og lillebror Mats på 11, har et kjempegodt forhold til begge to!

Meg og storesøster Helen på juleaften. Legg merke til himmelsenga jeg hadde til babybornen min i bakrunnen!


Meg og nyfødte lillebror Mats.

 • Oppveksten min fant sted i fjæra. Trivdes mest med saltvann i håret, krabber rundt beina og lyden av bølger på alle kanter.

 • Til høsten begynner jeg på andreåret studiespesialisering, har ingen anelse om hva jeg vil bli når jeg blir stor.
 • Lidenskapen er fotografi, og har tatt bilder helt siden engangskameraet var 'det store'. Fikk mitt første digitale kamera da jeg var 9 år gammel, dette fordi mamma og pappa ble lei av å betale for å framkalle engangskameraene mine med 99 bilder av grums. Sparte opp penger til å kjøpe speilrefleksen min ved å pante flasker og på å vaske lokaler. 

 • Sålangt har jeg bare øvelseskjørt såklart, men jeg elsker å kjøre! Og drømmen er å kjøpe en Volkswagen Beetle Cabriolet i sort med beige italienske skinnseter så fort jeg får spart opp penger! 
 • Jeg elsker å reise, og har veldig lyst å dra til Afrika neste år å oppleve fantastisk natur jeg kan ta mange fine bilder av. Dessuten vil jeg seile jorda rundt, helst på en flåte.
 • Har aldri hele mitt liv hatt hull tennene. Faktisk, sist jeg var til tannlegen fikk jeg beskjed om at jeg ikke behøvde komme tilbake før om to år siden tennene mine var feilfrie! Haha, gøy å høre!
 • Johnny Depp og Leonardo DiCaprio (som ung, riktignok) vil alltid være mine crushes.
 • Jeg gikk ut ungdomsskolen med et snitt på 5,6, og gjorde aldri leksene mine så skjønner ikke hvor karakterene kom fra. 
 • Da jeg var liten var jeg obsessed med en dukke jeg hadde som het Aurora, det var en 'babyborn' og jeg trodde virkelig den innerst inne var levende. Hun var med meg over alt, og jeg hadde en egen klesgarderobe til henne i en diger rosa babyborn-kiste med gullfarget hjertelås. Det største var den burdagen da jeg fikk rosa barnevogn til henne, så fin! Den trillet jeg også lillebror i forsåvidt, da han ble født. Jeg hadde også eget badekar til henne, egen stol ved frokostbordet, bleier og mat. Veldig gøy at naboen vår hadde en lik dukke, bare at den var mørkhudet og het Susanne. De to dukkene var selfølgelig bestevenner! 
 • På vinteren elsker jeg å stå slalom, og aller helst utenfor løypene der man kan gjøre litt som man vil! Har alltid elsket snø og vinter, selv om sommer alltid vil være best.


Et av mange påfunn min kjære storesøster Helen fant på. Her har dere altså meg inni snøen! Husker jeg var såå kald i rompa etter dette, haha!

 • Min aller beste venn i hele verden heter Pia, og henne har jeg ikke sett hele ferien fordi vi begge har vært bortreist på forskjellige tider så jeg gleder meg masse til å møte henne igjen!
 • Frank Ocean er favorittartisten min.
 • Jeg vil flytte til New York når jeg blir eldre, men hallo, hvem vil ikke det.
 • Mest av alt ønsker jeg meg en liten pomeranian valp, men lillebror er allergisk så mami says no. 
 • Mango er det beste jeg vet, på andreplass kommer norske jordbær og tredjeplassen splittes mellom risengrynsgrøt og ferske reker på loff med sitron, salt og majones♥♥


Så, det var noen fakta om meg! Kan jeg få noen fakta om dere? :-)

 

15 kommentarer Skjul

Mariehuberg

10.08.2013 kl.13:23

* jeg har en fot som er 2 cm lenger en den andre

* jeg begynte å gråte av spøkelsehuset i Kristiansand da jeg var 14

* jeg er livredd for heiser

* min store drøm er å bli operasanger
Signe Bruvold

10.08.2013 kl.13:51

Så koselig og morsomt å lese! :)
Tonje

10.08.2013 kl.14:17

Jeg vil ikke flytte til New York :)
Marie Stange

10.08.2013 kl.15:07

- Jeg har en søster på 12, stine

- Neste mandag begynner på helse og oppvekstfag med studiekompetanse, og gleder meg faktisk til skolen

- Jeg har familie i danmark, og hadde ikke vært i noen andre land enn norge og danmark før i fjor

- Jeg har lyst til å dra på språkreise til usa, men har ikke jobb :(

- Jeg elsker frukt

- Drømmen min er å bo i København

- Jeg hater å ha bursdag sent på året, 5 desember
Marie

10.08.2013 kl.15:17

hei! jeg har veeldig lyst på språkreise til neste sommer eller året etter der. Jeg begynner i 10. trinn nå, og starter på vidregående året etter. Hvis jeg skal på språkreise, så vil jeg på samme som du dro. meen går det an å reise på den språkreisen når man går på videregående? finner kun for ungdomskolen...

også lurer jeg på om det er å anbefale å dra alene?
alma

10.08.2013 kl.15:31

Förlåt om du inte förstår vad jag skriver för jag är från Sverige, men jag ville bara säga att jag tycker att du är otroligt vacker. Ditt mellanrum mellan tänderna gör dig bara unik och jag tycker att ditt leende är jättevackert
INE KRISTINE

10.08.2013 kl.16:07

alma: jeg forstår deg godt og ble veldig glad for denne kommentaren! Tusen takk for det, ble veldig glad nå <3
Gunnhild i Nevada

10.08.2013 kl.16:49

Syns mellomrommet ditt mellom tennene bare er kjempesjarmerende jeg! :) Du burde ikke ha så kompleks for det, virkelig.
Pia Larsen

10.08.2013 kl.18:47

Mellomrommet er slik vår Ine er <3

Men, det står ingen plass at du elsker "sure sopper" og melkesjokolade..
INE KRISTINE

10.08.2013 kl.18:55

Pia Larsen: Haha, Pia <3
Inger

10.08.2013 kl.19:35

Du skriver jo at ditt største kompleks er mellomrommet ditt mellom tennene og det samme hadde jeg for ett par år tilbake. Men etter å ha søkt litt på nettet fant jeg ut at å få tettet det egentlig ikke var noe særlig stort problem, det eneste jeg trengte å gjøre var å gå til tannlegen som jeg også gjorde noen dager etter og de tettet det igjen- gratis, fordi jeg var under 18 år. Synes mellomrommet ditt mellom tennene er utrolig søtt, men om det virkelig plager deg så er det faktisk bare å gå til tannlegen og spørre om å få tettet det :-) Gjør det du selv føler for!
INE KRISTINE

10.08.2013 kl.19:53

Inger: åj, veldig bra du sa det. Nå fikk jeg iallefall en mulighet å tenke over!
Veronica

11.08.2013 kl.00:56

- Jeg er verdens største tv serie-nerd, haha. Elsker Pretty Little Liars, Frustrerte Fruer, One Tree Hill, Greys Anatomy, The O.C, Gossip Girl og ja - you name it!

- Sliter med dårlig selvtillit, noe som tærer veldig mye på hverdagen min. Tror dette er den første gangen jeg faktisk deler dette med noen.

- Jeg skal bo et år eller to i New York etter vidregående. Begynner på andre året nå og har spart siden jeg begynte på ungdomsskolen. Gleder meg veldig og har allerede booket leilighet og fått meg en roommate!

- Jeg har aldri møtt faren min. Dro til USA da jeg var åtte år sammen med storesøster, mamma og tanta mi, men han ville ikke treffe oss.

- Har tidligere slitt med psykiske problemer og anoreksi. Var innlagt store deler av niende klassen, men er på bedringens vei.

- Later som jeg takler livet uten en pappa bra og at jeg ikke bryr meg om at han ikke vil møte meg eller kontakte meg, men sannheten er at det ødelegger meg innvendig. Å vite at min egen far ikke bryr seg om meg.

Er vanligvis ikke den personlige typen som deler slik info med noen som helst, men en plass må det ut. Bra jeg kan fremstå som anonym!
INE KRISTINE

11.08.2013 kl.01:06

Veronica: åh, kjære deg. Hvem enn du er er du et vakkert menneske og burde være stolt av den du er og det du har. Har selv levd med bulimi og anoreksi i fler år men er fullstendig frisk og har det så bra som aldri før! Håper det med faren din ordner seg, og ønsker deg masse lykkt til i New York! Din heldiggris :D
Storesøster Helen

11.08.2013 kl.12:08

Hallooo, du det e ikke greit at du legg ut et av VERDENS styggeste bilda av me! Hei grisenæse, brilla å krølltopp...

Skriv en ny kommentar

hits