Ukens spørsmål

Hvilke turer og utflukter var med i prisen? og hvilke måtte du betale selv? navn alle takk :D Er det noen duu vil anbefale? :-)

Turene og utfluktene som var med i prisen var dagstur til Los Angeles og Cabazon outlet. Utflukter jeg betalte for i tillegg var Disneyland, Six Flags, Universal Studios, San Francisco og San diego. Jeg har sålangt elsket alle, spesielt San Francisco og San diego, nydelige byer. Dessuten er det veldig digg å komme seg litt bort fra campus og til hotellsenger, dødsdeilig siden sengene på campuset er harde som stein. 

Du tar utrolig bra bilder, hvilken linse og kamera har du? 

Tusen hjertelig takk ♥ Canon EOS 7d, men 50mm 1.8 II objektiv! 

Setter sååå stor pris på at du svarer på spørsmål fra lesere og at vi får høre hvordan du har det der! Jeg skal reise neste år, og jeg lurer på om du angret på å ha valgt skole i steden for surfekurset? Har hørt at de med surfekurs synes det er såå mye bedre enn vanlig skole, så jeg lurer på hva du mener om det? :-)

Ja jeg angrer på en måte, siden surferne surfer i 20 minutter kanskje så får de resten av dagen til å ligge å sole seg mens vi på skolen må jobbe i mange timer hver dag med skolearbeid og ikke blir brune i det hele tatt. Men samtidig må surfegruppa opp tidligere enn oss på skolen og jeg er livredd for hai så den delen var vell egentlig ikke aktuell på grunn av det for min del. Jeg ville jo faktisk bli bedre i engelsk, og det føler jeg at jeg har blitt. Fikk faktisk beste mulige karakter på eksamenen min her, C2, og hørte ikke om noen andre her som fikk det, så er veldig stolt! Fikk tilogmed høre av engelsklæreren min her at jeg snakker bedre engelsk enn noen av de studentene han underviser på universitetet her i California, hvor sykt er ikke det liksom?! Så vil du bli bedre i engelsk, så blir du det. 

Svar på spørsmål med videoblogg? :)

Jeg holder meg nok desverre til tekst så lenge jeg er her, bruker en evighet på å laste opp ett bilde likom så en hel video blir nok overkill for min stakkars internettkabel. 

Heei! Lurte bare på hvor mye iPhone 5 kostet borte i USA? Skal bort der i høstferien og lurer på om jeg skal kjøpe med en om der ikke er så dyrt!

iPhone 5 ble 1000 kroner billigere enn i Norge når man kjøper ulåst (for å bruke den i Norge). Altså 705 Dollar, 4230 Norske kroner. Veldig fornøyd og gleder meg til microsimkortet mitt kommer i posten hjemme og jeg kan begynne å bruke den ordentlig til meldinger. 

Håper dere ble fornøyd med svarene!

11 kommentarer Skjul

Cesilie

07.07.2013 kl.15:55

utrolig fin blogg :)

07.07.2013 kl.20:09

kjempe bra at du oppdaterer såpass ofte :D jeg skal på samme reise og drar på onsdag, gleder meg masse og veldig gøy å lese om reisen!! :):) Og en siste ting: veldig fine bilder!!!
Amanda

07.07.2013 kl.21:27

Du er så flink til og blogge og svare på spørsmål ang. Turen!

Hva heter bloggen til emma?
Sara

07.07.2013 kl.22:13

SÅÅ FINE BILDER DU TAR !!!

Lurte på om du/dere hadde noe mulighet for å kjøpe runawaydreams shorts og evt. hvor mye kostet de ?
Hilde

07.07.2013 kl.22:14

Jeg skal reise neste sommer, samme destinasjon og dato! Jeg lurer på hvordan er undervisningen? Hva lærer man? Hvis man ligger på ett 5/4 nivå i engelsk i Norge, klarer jeg meg fint? Uttalen min er ganske dårlig synes jeg, har du merket forbedring? (om du ikke var veeelig flink i fra før da). Takk for at du blogger såpass mye imens du oppholder deg i California, hjelper meg (og andre veldig mye) som skal reise).
Janne

07.07.2013 kl.23:42

Heei :) Kan du legge ut en "oppskrift" på hva du trykket på når du bestilte turen? Når du var inne på nettsiden liksom ! Om du eks trykket på "Lær språk i utlandet" eller hva annet. Litt vanskelig å forklare hva jeg mener, men håper du skjønte det !

08.07.2013 kl.18:12

!! elsker bloggen din:) men hva mener du med C2, kan du skrive om karater systemet?
Sofie

08.07.2013 kl.23:34

Ble du kjent med de du er mest med før dere dro? Hvis det kan du pleas si hvordan du ble kjent med de!
Marlene

10.07.2013 kl.21:00

du tar jättefina bilder, jag har samma objektiv som dig, och då undrar jag vad du brukar ha för inställningar?:)
Katinka

14.07.2013 kl.13:16

Jeg lurte på en ting! Hvis du tar surfekurset, bor du på samme campus som de som valgte vanlig skole, og er man sammen med de som valgte vanlig skole? Skal til long beach neste år, så hadde vært kjekt å vite! :)
sofia

03.05.2015 kl.18:51

Hei! bare lurte på om du hadde kort eller med deg "småpenger"?

Også lurte jeg hvilke utflukter de andre norske jentene i vennegjengen din dro på?

Skriv en ny kommentar

hits