Svar på enda fler språkreisespørsmål

Så du har classic? Jeg skal også til California neste år, men jeg tenkte at det kanskje var lurt å ta international for å bli enda bedre i engelsk. Men hvis du har classic er du bare i klasse me norsker? Og har dere norsk lærer også da?

Nei, neinei jeg har ikke classic men international. Skjønner ikke hvor dere har det fra at jeg er på classic når jeg hele tiden har sakt det motsatte, haha? Jeg er i international og er i klasse med andre nasjoner også i tillegg til Norge. Men siden jeg er på det høyeste nivået er det mest skandinaviske i klassen siden vi har bedre engelsknivå enn for eksemåel italienerne. Har engelsk lærer, men de på classic har norsk. 

Er det bare to stk på hvert rom på campuset?

Ja, det er det. Men det er heller ikke plass til fler enn to på hvert rom så er greit sånn!

Valgte du classic eller international? Hvorfor?

Jeg valgte international fordi jeg ville bli bedre i engelsk og fordi jeg følte jeg god nok i språket til å ha engelsk klasse og lærer. Angrer ikke!

Dro du med venner? (kom du på rom med dem?) Får du fort mange nye?

Jeg bestilte turen alene og kjente ingen, men ble kjent med tre andre supre jenter før vi dro og bestilte at jeg skulle bo på rom med Cassandra. Dette gikk jo som jeg har sakt tidligere ikke som det skulle da EF klarte å rote med bestillingen, så kom på rom med noen helt andre enn hun jeg skulle og fikk beskjed om at det var ulovlig og umulig å få rom med Cassandra når vi kom hit. Fikk veldig fort mange nye venner så det er null problem!

Er alle supergode i engelsk? Litt nervøs... Bare 6er elever liksom? Holder det at jeg får 5?
Haha, alle er slett ikke gode i engelsk. Det er alt fra 6ere til 2ere, og noen er faktisk så dårlige at de såvidt kan presentere seg selv. Så 5 holder veldig god

Angrer du på reisemålet? 
Nei så absolutt ikke, California var midt i blinken for meg. Har alltid villet oppleve USA og California har vært en drøm hele livet. Å kunne oppleve drømmen med verdens herligste venner og være litt selvstendig ved å reise uten foreldre har vært en ærfaring som nok har gjort meg mer rustet til livet synes jeg da. Det er såå fint her, og alle minnene jeg har fått kommer for alltid til å være med meg. Kunne faktisk ikke vært mer fornøyd med reisemålet!

Utrolig fine bilder :-) Hvilken linse bruker du?

Tuusen takk for det, blir så glad når andre sier de liker bildene mine♥ Jeg bruker et superbillig objektiv 50mm 1.8 til under 1000-lappen, og kameraet mitt er Canon EOS 7d, verdens beste! Men husk at man trenger ikke det dyreste utstyret for de fineste bildene, er kun kreativiteten som setter grenser. iPhone 5 tar jo kvalitetsmessig ved første øyekast nesten like gode bilder som speilreflekser. Som dere ser over her, bildet er tatt med iPhone og jeg synes det ser ganske bra ut jeg da.

Hvorfor er graduation og eksamen så tidlig? er det ikke igjen to uker av oppholdet ditt fortsatt da? :-)
Skjønner dere ikke forstår noe av det, for det gjør ikke jeg heller. Vi hadde graduastion i dag siden det kun er nordmennene som skal være i 4 uker her, så resten reiser hjem på mandag. Vi norske skal fortsette å ha skole selv om vi fikk utdelt 'vitnemål' og alt i dag. Ganske teit men sånn er det altså! 

Hvilket redigeringsprogram bruker du? Bildene dine er sååå fine!
Ææh tusen takk! Jeg varierer på hvilket redigeringsprogram jeg bruker, lastet ned en 30 dagers trial av Photoshop 6.0 og elsker den mer enn alt annet men har ikke råd til å kjøpe programmet enda siden det er ganske dyrt. Bruker picaza til å lage college's og picmonkey til å redigere farger og lys.  

Ville bare si tusen takk for at du tar deg tid til og opplever der nede i drømmeland har såååå lyst til å dra neste år men er sååå dyrt lurte også på hvilket årskull det er mest av i år, eller er det noe man tenker over ?
I år tror jeg det er flest 97'ere her, men også 96 er det mange av. Er et fåtall 99'ere og 95'ere, men årskull tenker man egentlig ikke på i det hele tatt her, we are all a big happy family!  

Føler du at du har med nok penger? Tror du man klarer seg med mindre?
Jeg tror man klarer seg fint med mindre penger enn det jeg tok med ja, husk at jeg elsker å shoppe og har ikke shoppet noe på et år på grunn av sparingen min så tok litt igjen for det da her. Føler jeg har med mer enn nok penger egentlig, kjøpe jo tilogmed iPhone og føler fremdeles at jeg har mer enn nok.

Var det pinlig først ?
Nei absolutt ikke, alle var veldig åpne for å bli kjent og alt gikk veldig naturlig :-)

Er det noe du føler at du ikke får opplevd ?
Jeg føler jeg får opplevd alt for lite av hver ting egentlig, har så kort tid på hvert sted så får liksom bare med meg litt av hvert sted.  

3 kommentarer Skjul

Julie

06.07.2013 kl.12:09

Setter sååå stor pris på at du svarer på spørsmål fra lesere og at vi får høre hvordan du har det der! Jeg skal reise neste år, og jeg lurer på om du angret på å ha valgt skole i steden for surfekurset? Har hørt at de med surfekurs synes det er såå mye bedre med surfekurs enn vanlig skole, så jeg lurer på hva du mener om det? :-)

06.07.2013 kl.15:14

hvilken turer og utflukter var med i prisen? og hvilken måtte du betale selv? nevn alle takk :D Er det noen du vil anbefale? :-)
Marie

06.07.2013 kl.21:12

svar på spørsmål med videoblogg? :)

Skriv en ny kommentar

hits