Svar på ukas spørsmål del 2

Siden det kom så mange spørsmål denne uka svarer jeg en del 2 til dere!

Hvor mye ble regningene delt opp ca? og betalte du mye for selve turen + utflukter?

Den første regningen var depositum + summen for avbestillingsforsikring og reiseforsikringen Erica, altså rundt 2000/3000 kroner. Den neste betalingen kom vell i Mai tror jeg, og var resten av beløpet, så ble rundt 29000 på den regningen. Måneden før jeg dro bestilte jeg helgeturene + disneyland, six flags og universal studios, altså alle utfluktene, som ble rundt 7000 kroner, pluss flygebyr på 2000 ca. Vet ikke om alt dette ble helt rett men tilsammen ble summen for turen 41000 kroner.

Hvor mye hadde du med i lommepenger?

Jeg har med 30000 kroner i lommepenger men tenker ikke å bruke opp alt, siden det er veeeldig mye penger. Det varierer hva folk har med i lommepenger, alt fra 15000 - 40000 liksom. 

Funpack eller explorerpack?

Når man reiser til Long Beach, California på språkreise er det ikke mulig å velge funpack eller explorerpack desverre, man kan bare velge utflukter og ikke noe annet. 

Kan du ta bilder av rommene?

Ja det kommer eget innlegg med bilder av campus, rommene og stedet siden det var noe av det jeg savnet mest å se før jeg reiste :-)

Når får man bestemme hvem man skal ligge på rom med? ettersom du skulle ligge på rom med noen du ble kjent med på myed, etter du hadde bestilt. Som jeg forstod det ivertfall.

Hun jeg bestilte rom med bestilte etter oss andre jentene, og vi overtalte henne på en måte til å bli med, så når hun bestilte sa hun at hun ville bo på rom med meg. Så det er noe man fyller ut når man bestiller!

Hei! Jeg lurte på en ting. Jeg reiser alene til Long beach neste år, så jeg skriver ikke noe om å bo på rom med en venn når jeg bestiller. Kommer jeg på rom med en norsk likevel?:)

Om du reiser med classic så kommer du på rom med en norsk ja, men om du reiser med international så kan du komme på rom med en fra hvilket som helst land, men det er jo bare gøy da!

Utrolig fint! :) Hvor er genseren du har på deg på bildene fra? 


Den er fra bookstoren her på campus, så er nok desverre umulig å få tak i akkurat den samme noe annet sted enn akkurat her på skolen. Vet likevel at Bikbok pleier å selge kopier med nesten samme trykk på, så kan hende du finner noe likt der!

Det var svarene fra denne ukens spørsmål, håper dere ble fornøyd med svarene :-)

 

 

 

3 kommentarer Skjul

Ida-Annie

01.07.2013 kl.12:58

Så du har classic? Jeg skal også til California neste år, men jeg tenkte at det kanskje var lurt å ta international for å bli enda bedre i engelsk. Men hvis du har classic er du da bare i klasse me norsker? Og har dere norsk lærer også da? Er det bare to stk på hvert rom på campuset?
Mari Kristine

01.07.2013 kl.14:49

Hei! Har noen spørsmål jeg virkelig håper du kan svare på! Hvis du ikke vil legge dem ut på bloggen kan du sende meg en mail? maribustad@hotmail.com!

Valgte du classic eller international? Hvorfor?

Dro du med venner? (kom du på rom med dem?) Får du fort mange nye?

Er alle supergode i engelsk? Litt nervøs... Bare 6er elever liksom? Holder det at jeg får 5?

Håper du svarer så fort som mulig! Kos deg videre!

Angrer du på reisemålet?

01.07.2013 kl.17:14

hvor god i Engelsk må du være for og dra?

Skriv en ny kommentar

hits