Svar på ukas spørsmål

Har du vært på tv eller noe? føler så jæævli at jeg har sett deg før haha

Jeg var med i himmelblå sesong 3 i 2009, men er litt rart om det er derfra du kjenner meg igjen siden jeg var såpass liten og anneledes utseendemessig. Gøy å høre da! 

E d bare engelsk du tar, eller e d fleira fag?

Tar bare engelsk ja, er jo på språkreise og da er det språk det skal læres. 

Så dumt du ikke er helt fornøyd, men får håpe at det ordner seg. Jeg reiser selv på språkreise til California med EF nå til onsdag, men skal da bo til vertsfamilie oppe med San Francisco. 

Dette var kanskje ikke et spørsmål men føler jeg vil skrive litt om det uansett. Jeg synes nemlig jeg burde skrive litt om opplevelsen av EF siden jeg vet det er mange andre som vurderer å reise. EF er et veldig fint opplegg som gir unge muligheten til å oppleve noe nytt, kanskje drømmen, men på en måte jeg synes er dårlig. Hele veien siden jeg bestilte høsten 2012 har de rotet med fakturaer, sendt mange fler ganger og lurt seg unna med rabatten jeg skulle få. I slutten la de også på nesten 2000 kroner i flyavgift, noe som jeg ikke viste om fra før. Veldig mye rot altså, også når vi kom hit. Fikk jo som sakt ikke ligge på rom med hun jeg hadde bestilt sammen med, og alle beskjeder lederne skal gi får ingen med seg nesten og er veldig upresise. Skulle ønske jeg kunne si bare positivt om alt med reisen ettersom jeg har gledet meg sånn, men sånn har det altså ikke blitt. Men for all del, ikke missforstå. Jeg har det kjempefint, koser meg masse, men førsteintrykket av EF har desverre vært veldig dårlig.Kjempefine innkjøp! Husker du hva parfymen kostet? Jeg har lyst å kjøpe den samme. :)

Tror den kostet rundt 15 dollar, ikke dyrt i det hele tatt, og fra Victoria's secret. Men husk at det er ikke egentlig parfyme, men body mist, altså mye svakere enn parfyme så den går fort tom.Hvilket kort har du med?

Jeg åpnet en konto i skandiabanken hjemme før jeg dro, siden der er det helt gebyrfritt å bruke kortet i utlandet i motsetning til DNB foreksempel der man må betale sånn 50 norske kroner i gebyr for hver gang man drar kortet i utlandet. Veldig unødvendig.

Så fint! hva kostet vs bikinien? :)

Hadde det utrolig travelt da jeg var innom den Victoria's secret butikken som solgte badetøy, så husker ikke prisen i farten, men heldigvis for dere har jeg spart alle kvitteringene siden jeg kom hit og der står det at bikinitoppen kostet 42.50 (260 NOK) dollar og bikiniunderdelen 18.50 dollar (110 NOK) og i forhold til HM sine priser er jo det absolutt gode priser for så god kvalitet.

Såå mye fint! Kan du ha innkjøpsvideo når du kommer hjem?

Det tror jeg desverre blir for kleint, haha, men kan lage et eget innlegg med alt samlet som jeg har kjøpt når jeg kommer hjem.

 

Håper svarene hjelper litt for dere som skal reise på språkreise, og ellers opplyser litt rundt alt med å reise med EF. Da jeg skulle bestemme meg for å reise eller ikke leste jeg veldig mye rundt på blogger for å se hvordan andre hadde hatt det før meg og syntes det var en veldig fin måte å skaffe seg et bedre bilde av hvordan det faktisk kom til å være. Om det er stemning for det kan jeg lage et eget innlegg med tips og info rundt hele reisen, til dere som skal reise?

 

8 kommentarer Skjul

26.06.2013 kl.09:09

Hvor mye koster alle utføuktene tilsammen?😊
INE KRISTINE

26.06.2013 kl.09:13

Anonym: Alle utfluktene inkludert dagsturene ble rundt 6000-7000 kroner.

26.06.2013 kl.10:29

Lag et eget innlegg! Vurderer å reise neste år, men er såå usikker!
Stina

26.06.2013 kl.14:10

Gikk på youtube for å finne deg i himmelblå, og fant en som het Veronika, er det deg? Hun som spilte henne het Ine Ladning, er det deg? :) haha, ble så nyskjerrig da du skrev det, elsket himmelblå!
Line E.L

26.06.2013 kl.14:32

hahah følt me litt mådom der ja! Vest jo ikke at d va språkreie du sku på xD Men d fant e no ut no ja x) E smart me språkreiese da! :D
INE KRISTINE

26.06.2013 kl.15:52

Stina: Haha, det er meg ja!
Hilde

26.06.2013 kl.16:13

Det hadde vært veldig fint om du kunne lagd et innlegg om språkreisen. Jeg skal (tenker å) bestille i høst, til samme destinasjon og med EF. Lurte på om du kunne skrive om oppholdet, litt om EF, om lommepenger, hvilke slike reiser man burde velge, eks disneyland, LA osv.., og kanskje om shoppingen. :-D Jeg skal reise alene, hvordan tror du det er i forhold til å reise med en venn eller flere?

08.07.2013 kl.22:13

Kjenner deg godt igjen fra Himmelblå! Er stoor fan av Himmelblå!! :D

Skriv en ny kommentar

hits