Svar på ukas spørsmål

Elska leppestiften, kor kjøpt du den? :D

Det er faktisk 3 forskjellige leppestifter jeg har blandet for å få tilnærmet fargen til MAC's leppestift i fargen Media. Men leppestiftene jeg har brukt er Rouge Dior, YSL shine og Dior Addict! 


Elsker klærne foresten! Hvor er de fra? Spesielt klokka, sånn vil jeg ha!!!

Tusen takk! Buksa er fra New Yorker i København, Skoene fra Marco Tozzi men husker ikke hvor jeg kjøpte de desverre da de er ganske gamle. Genseren er fra HM, skjorta fra Dressmann i slimfit, og min kjære fineste klokke er fra Moods of Norway. Den koster egentlig nesten 3000 kroner men fikk den faktisk gratis siden jeg vant en salgskonkurranse på Parfymelle før jul og solgte Moods of Norway produkter til 25000 kroner. Hihi :)Kan du lage et innlegg om hvordan sminke produkter du bruker i hverdagen?

Det kan jeg helt sikkert få gjort i løpet av uka som kommer, så herlig at dere kommer med forslag til hva jeg kan blogge om så blir det lettere for meg å vite hva jeg skal skrive om!

Hva koster sminkepunger fra Lycke?<3 Den er veldig fin!

Sminkepungen fra Lycke kostet vell rundt 300-400 kroner, husker ikke helt nøyaktig siden det er over et år siden jeg kjøpte den. Veldig fin!

Er den rosa Fun fair? Den er sååå fin på! Må få høre hvordan lakken holder seg med matt topcoat! 

Hadde det ikke vært for at jeg er så alt for flink til å raspe av lakken på neglene når jeg har en kjedelig stund, hadde den nok vært på enda. Men topcoaten er fremdeles den beste jeg noen sinne har prøvd, og fargen som du har rett i heter Fun fair er bare verdens nydeligste ♥

Bi vell å kjøp et par kofferta nårr du e der så du får alt med heim? :D

Når jeg er i USA er det desverre bare lov å reise med 1 koffert + 1 håndbaggasje, der vekta på kofferten ikke kan overstige 23 Kg før man må betale 100-200 dollar i overvekt. Utrolig kjedelig, selv om jeg jo skjønner at 500 passasjerer ikke kan ta med ubegrenset mengde baggasje da det ikke ville fått plass i flyet. Er veldig spent på om jeg går over overvektgrensa, håper jeg klarer å holde meg unner for å betale nesten 600 kroner i overvekt er ganske mye da, synes jeg. 

Hei! Hvordan ble du egentlig så godt kjent med de du skal reise med? Jeg skal også på språkreise i år til Malta, men jeg vet ikke hvordan jeg kan bli kjent med folk før jeg drar. Har du noen tips? Eller noe som jeg kan snakke med de om? Vil liksom ikke bare snakka om språkreisen heller. Hehe, sorry for at det ble så langt.

Da jeg bestilte språkreisen min fikk jeg brukernavn og passord til en side der alle som skal reise har en profil, på my.ef.com. Der kan man se hvem som reiser samtidig som seg selv, og legge de til som venner. Siden jeg synes my.ef var ganske innviklet og vanskelig satt opp, søkte jeg heller opp navnene på de jeg skulle reise med på facebook og ble kjent med dem der! Begynte å snakke med et par veldig hyggelige mennesker, også merket jeg veldig fort hvem som klikket mest med meg og hvem som ikke helt gjorde det da. Man kan snakke om hva som helst! Er kjempegøy å høre hvor andre er fra, jeg selv har snakket med folk fra Venezia, Russland, Sverige, Frankrike og Italia! Kjempegøy å teste ut skolefransken, haha. Ellers kan man snakke om hva man skal gjøre på språkreisen sin, hvilke utflukter man tenker å ta osv. Det gjelder å være åpen og sosial, så kommer nok alt naturlig. Dessuten tror jeg at man blir en samlet gjeng der alle er venner fra det øyeblikket man møtes på flyplassen! Kos deg masse på Malta i sommer :)

Det var ukas spørsmål, er det noe mer dere lurer på er det bare å spørre! Ha en forsatt fin Søndag♥

 

Én kommentar Skjul

16.06.2013 kl.10:21

Spiller du instrumentet Obo?

Skriv en ny kommentar

hits