Hårprodukter

Hei, som dere vet leser jeg til eksamen så dette er et forhåndsskrevet innlegg, kan jo ikke bli helt fraværende heller på grunn av eksamen. 

Er det noe jeg er fulstendig avhengig av, er det produkter til håret. Jeg elsker når håret dufter deilig og kjennes mykt ut, og synes det er fint med litt ekstra luksus også i håret! Tenkte å dele mine favorittprodukter of all time, har blitt helt avhengig av disse og klarer meg ikke uten. 

 

De første produktene er shampo og balsam fra TiGi, S-factor diamond dreams heter de og jeg kjøper dem alltid i 750ml flasker så varer de mange måneder. Jeg pleier bestille fra blush og der er leveringstiden rask og prisene lave! Dessuten er det ofte rabatter og salg der, noe jeg er flink til å benytte, så sist jeg bestilte kostet begge delene tilsammen kun 249,- noe jeg synes er kjempebillig om man tenker på størrelsen. 

Noe annet jeg har blitt heeelt avhengig av er morrocanoil, denne bruker jeg hver gang etter jeg har håndkletørket håret mitt. Lukter som en drøm og pleier de slitte tuppene mine utrolig bra! Den har blitt en favoritt også til mamma, og jeg måtte trekke på smilebåndet da hun måtte innrømme tidligere i dag at hun hadde brukt den opp. Virkelig super!

Da jeg først hørte om den såkalte Tangle Teezer'en tenkte jeg nok som mange andre: for noe lureri.. det er jo bare en hårbørste? Hva kan være så fantastisk med den i forhold til de andre? Men det varte kun helt til jeg fikk prøve en. DEN ER UTROLIG, jeg aner ikke hva det er som gjør det, men denne lugger ikke i det hele tatt når den gres med. Den drar heller ikke ut hårstråene dine, som mange andre børster, noe som gjør at tykkelsen på håret holder seg og ikke tynnes ut som de fleste andre hårbørster har en tendens til å gjøre. I love it♥

- Bruker du noen av disse produktene selv? Har du noen musthaves til håret?


2 kommentarer Skjul

04.06.2013 kl.21:10

kan du lage et innlegg om hvordan sminke produkter du bruker i hverdagen?
INE KRISTINE

04.06.2013 kl.21:16

ja, det kan jeg selfølgelig gjøre! :)

Skriv en ny kommentar

hits