Produktanbefaling -Ciaté

Hei og god søndag!

Har franskprøve i morgen så gjør alt jeg kan for å unngå den, derfor kommer en produktanbefaling om en ny liten skatt i samlingen. Denne gangen er det Ciatè Matte topcoat og neglelakk i lyserosa! Elsker fargen, spesielt nå til sommeren.

 

Har aldri hatt neon topcoat før, utrolig nok, men da jeg så vi hadde fått inn disse fra Ciatè MÅTTE jeg bare ha en. Den forvandler skinnende neglelakk til matt og såå stilig negler, blir så kjempefint! Ser mye dyrere ut på en måte i forhold til bare vanlig neglelakk. Mer eksklusivt vil jeg si! 

Her er topcoaten til venstre og favorittfargen fra Ciatè! Tror dette blir såå fint i sommer til solbrun hud.


Som dere ser lakket jeg løsnegler, bare fordi mine egne er så latterlig korte at det ville blitt for galt å legge ut bilder av dem. Til venstre er neglelakken uten topcoat, til høyre er resultatet med samme farge med topcoat på! Se så fint, kommer til å bruke denne mye framover føler jeg. 

Nå har jeg akkurat vasket hele huset og ryddet masse, så jo ikke ut her etter en uke alene hjemme. Litt grønnsåpe i inngangsdørkarmen må til, så virker det rent iallefall!

- Hva synes du om topcoaten? Har du prøvd en lik før?

 

2 kommentarer Skjul

qaroline

02.06.2013 kl.23:44

Er den rosa Fun fair? Den er sååå fin på! Må få høre hvordan lakken holder seg med matt top coat! Den sitter som bare det uten noe top coat, iallefall! Ikke ett eneste merke i min etter en hel helg uten noe over :D
INE KRISTINE

03.06.2013 kl.07:59

qaroline: ganske sikker på at det er Fun fair! Sitter som et skudd :-D

Skriv en ny kommentar

hits