makeup treasures

Her er sminkepungfavorittene mine del 2! Trenger egentlig sårt ny councealer fra YSL og også en mer sommerlig og lett foundation i pudderform, eller eventuelt bare en BB cream. Venter selfølgelig med det til USA, noe annet ville jo vært å kaste penger ut av vindu med tanke på prisforskjellene mellom Norge og Amerika. 

Sluttet klokken 11 på skolen i dag, deilig! Så da ble det tid til blogging og nå når jeg er ferdig med det skal jeg skynte meg ut, er jo så fint vær ute og det må benyttes. Er forresten hjemme alene og passer lillebror mens mamma og pappa feirer 10 årsbryllupsdag i trondheim fram til søndag, og kjenner jeg blir sååå paranoid. Må alltid dobbeltsjekke alt av dører, konfyren, rettetang og alt! Frykter brann mest av alt så må passe godt på føler jeg når jeg har ansvar for alt. Men foreløpig står huset som før og alt går fint!

Bronzer/luminizer fra BareMinerals

Parfyme fra Dolce & Gabbana, ååh denne lukter himmelsk!

Foundation matt fra Dior og illuminating foundation fra YSL

NYT DAGEN FININGER, og forresten tusen takk for himmelske lesertall i går! Ligger faktisk som 128. mest leste blogg i Norge, og når det finnes sååå mange flinke synes jeg det er helt sykt. Blir så glad av at så mange klikker seg inn :-D

- Har du noe av det samme? :-)

 

2 kommentarer Skjul

Beates hjørne - livet, visdomsord, hverdagen, musikk

30.05.2013 kl.12:29

Hei,hei:-)Tittet bare innom:-))Kom gjerne innom bloggen min for en liten titt:-)Ønsker deg en fin dag:-))
INE KRISTINE

30.05.2013 kl.13:16

Beates hjørne: Ha en fin dag du også :-)

Skriv en ny kommentar

hits